| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mezmo Anonymní
|
Zaslal: 11 březen 2003 23:31 Předmět: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB |
|
|
Mam tu jeden problem, ktery me moc trapi ... jak jsem uvadel v predmetu jde o aktualizaci stanky...
Mno spis dam priklad snad to bude pochopitelnejsi ...
Kdyz zalozim nove tema v dane sekci a neco do nej napisu a pak se vratim zpet do HOME a pak zase jdu do te sekce tak tam neni uvedene ... jako kdybych zadne pred tim nezakladal ... ani klavesa F5 - refresh nefunguje ... musim provest Docasne soubory internetu a pak VYMAZAT .. a pak se to teprve ukaze ... ale nevim kde je zakopanej pes ..
Jinak mam verzi 2.0.3 a jede mi to na APACHE a MySQL a to vse na LOCALHOST..
predem diky za kazdou odpoved ... moc me to trapi a nevim co stim ...
Mezmo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mezmo Anonymní
|
Zaslal: 11 březen 2003 23:33 Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB |
|
|
| Mezmo napsal: | Mam tu jeden problem, ktery me moc trapi ... jak jsem uvadel v predmetu jde o aktualizaci stanky...
Mno spis dam priklad snad to bude pochopitelnejsi ...
Kdyz zalozim nove tema v dane sekci a neco do nej napisu a pak se vratim zpet do HOME a pak zase jdu do te sekce tak tam neni uvedene ... jako kdybych zadne pred tim nezakladal ... ani klavesa F5 - refresh nefunguje ... musim provest Docasne soubory internetu a pak VYMAZAT .. a pak se to teprve ukaze ... ale nevim kde je zakopanej pes ..
Jinak mam verzi 2.0.3 a jede mi to na APACHE a MySQL a to vse na LOCALHOST..
predem diky za kazdou odpoved ... moc me to trapi a nevim co stim ...
Mezmo |
nejak mi vynechava na klavesnici "r" takze slovo stanek znamena stRanek ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomor Účastník

|
Zaslal: 12 březen 2003 08:31 Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB |
|
|
| Zkus Ctrl + F5. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 12 březen 2003 11:44 Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB |
|
|
přečti si to tema problem s kešováním ..možná je to ono  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 13 březen 2003 08:22 Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB |
|
|
http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=299
Tady mas kompletni postup jak to opravit abys nemusel porad mackat ctrl+f5 nebo mazat ty soubory _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mezmo Anonymní
|
Zaslal: 13 březen 2003 12:56 Předmět: Re: bIG problem s aktualizaci stanek celeho PHPBB |
|
|
2 Mr.DrtiPrst
uz to funguje super dikes ... asi jsem se mel vic rozhlizet  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|