| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
VanHalf Nováček

|
Zaslal: 09 březen 2003 15:14 Předmět: Jak nahraju do phpBB2 plus1 data z phpBB2 2.0.3 ? |
|
|
1.) Nainstaloval jsem phpBB2 plus1 a chtěl jsem jej obnovit daty (jen daty) ze zálohy fóra phpBB2 v2.0.3, ale po chvíli to kleklo s hlášením :
SQL Error : 1048 Column 'cat_order' cannot be null
INSERT INTO phpbb_categories (cat_id, cat_title, cat_order) VALUES( NULL, NULL, NULL)
Line : 978
File : /3w/webzdarma.cz/d/dvd-na-dvd/admin/admin_db_utilities.php
LZE tedy nějak do plus1 dostat uživatele a příspěvky z verze 2.0.3 phpBB2 ?
2.) Když jsem přihlášený tak se zobrazuje název fóra podle mého zadání, jakmile se odhlásím objeví se všude původní : yourdomain.com . Co s tím ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomor Účastník

|
Zaslal: 10 březen 2003 08:40 Předmět: Re: Jak nahraju do phpBB2 plus1 data z phpBB2 2.0.3 ? |
|
|
Podle toho co jsi uvedl se do tabulky kategoríí snažíš přidat prázdný řádek což nastavení této tabulky nebodporuje (SQL Error : 1048 Column 'cat_order' cannot be null - cat_order má vlastnost not_null)
- nemůžeš vytvořit žádnou kategorii...
Takže máš dvě možnosti,
buďto přenastavit tento sloupec tabulky v databázy a povolit u něj hodnotu null. To ale není příliš dobré řešení.
A nebo otevřít soubor zálohy a v něm umazat řádek, kde přidáváš do tabulky všude prázdné hodnoty(INSERT INTO phpbb_categories (cat_id, cat_title, cat_order) VALUES( NULL, NULL, NULL))
A k druhému dotazu: Mělo by pomoci http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=299 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VanHalf Nováček

|
Zaslal: 11 březen 2003 10:26 Předmět: Re: Jak nahraju do phpBB2 plus1 data z phpBB2 2.0.3 ? |
|
|
Takže jsem částečně odstranil problémy v phpBB2 Plus1 . Zajímavý je, že to někdy funguje absolutně bez chyby a jindy např. nejdou v portálu přidat reakce na články, nejdou odstranit v odkazech linky atd. ALE
1.) chtělo by to češtinu A HLAVNĚ 2.) furt nemohu přijít na to jak přehrát data z phpBB2 v2.0.3 do té Plus1 . Zkoušel jsem to dle předešlého příspěvku, ale když jsem otevřel tu zálohu tak tam bylo NULL uplně v každým řádku a když jsem použil ten phpMyAdmin tak zas nevím přesně co kde upravit. Jestli místo NULL má být 0 nebo 1 atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|