| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2005 12:30 Předmět: Dolezite |
|
|
Co tak odstranit pre usera to dolezite???
Je to podla mna a urcite podla viacerych zbytocnost a akurat ked to niekto da dolezite tak tam su len posty otom ze to dolezite nieje a nech sa nedivi ze mu nikto nepomoze a pod... a ked by uz fakt bola nejaka dolezita vec tak by sa upozornil admin alebo moderator a ked by to povazovali za dolezitu informaciu tak by to jednoducho dolezitovu spravili, no nie  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Catlover Profesionál

Založen: 25.4.2005 Příspěvky: 506 Bydliště: United States of Slovakia
|
Zaslal: 17 říjen 2005 12:51 Předmět: |
|
|
suhlasim, vacsinou aj tak je "dolezite" nieco, co je tu na fore X10tokx a este k tomu sa to takmer vzdy nachadza vo fuck u (alias fakju), alebo je problemos uz aj v takych zakladnych veciach ako je samotna installacia fora(ku ktorej je video). _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2005 14:11 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
NJ meli by to mit pristupny akorat moderatori a admin . Pokud bude nejaky tema mit narok na dulezity, jiste ho pak radi zmeni. Takovych je jiste min, jak tech co to zalozej zbytecne _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2005 16:22 Předmět: |
|
|
Já su pro - myslím že to je rozumný nápad.
Taky tady nedávno někdo psal aby se zvíraznil odkaz "hledat". Na to bych kašlal - jen mě napadlo že by se mohl dát odkaz na Fa[kjů] nahoru do menu a nějak pořádně popsat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 17 říjen 2005 16:31 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
| JanoF napsal: | Azu porozmyslaj nad tym  |
což o to, ale ještě to někdo taky musí naprogramovat  _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2005 16:39 Předmět: |
|
|
| D.I.Luke napsal: | Já su pro - myslím že to je rozumný nápad.
Taky tady nedávno někdo psal aby se zvíraznil odkaz "hledat". Na to bych kašlal - jen mě napadlo že by se mohl dát odkaz na Fa[kjů] nahoru do menu a nějak pořádně popsat. | no to som bol asi ja
| Azu napsal: | | JanoF napsal: | Azu porozmyslaj nad tym  |
což o to, ale ještě to někdo taky musí naprogramovat  | ??? a to co tu je za verzn?
zeby niekto nerobil upgrady tak ako ma
a co tak dat novu phpbb 2.0.17 a ktomu tento template co tu je a mas po problemoch no nie? a take tie veci ako pocasie a statistiky to uz by sa dorobilo _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 17 říjen 2005 16:52 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
Dobrý no, už to tam je hotový a důležité a oznámení mohou dávat jen admini a moderátoři, alespoň dofám, že sem to tak udělal. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 17 říjen 2005 16:56 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
Pokud to někdo taky chce takto vytvořit, tak otevřte soubor posting.php
najděte v něm
| kód: | | if( $is_auth['auth_sticky'] ) |
před to dejte
| kód: | | if (($userdata['user_level'] == ADMIN) || ($userdata['user_level'] == MOD)) { |
najděte
| kód: | $topic_type_toggle .= ' /> ' . $lang['Post_Announcement'] . ' ';
} |
a za to přidejte
uložit a hotovo _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 500 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 17 říjen 2005 17:01 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
| Azu napsal: | | Dobrý no, už to tam je hotový a důležité a oznámení mohou dávat jen admini a moderátoři, alespoň dofám, že sem to tak udělal. | Možná mi něco uniklo, ale není toto snad nastavitelné v rozšířených pravomocích fóra? _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2005 17:14 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
| drake127 napsal: | | Azu napsal: | | Dobrý no, už to tam je hotový a důležité a oznámení mohou dávat jen admini a moderátoři, alespoň dofám, že sem to tak udělal. | Možná mi něco uniklo, ale není toto snad nastavitelné v rozšířených pravomocích fóra? | no to je ale asi sa nam Azu s niecim nepriznal  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2005 18:27 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
Nojo. Je to tam to jsou veci. I mistr tesar se obcas rizne. No nic budme radi, ze se o nas Azu tak dobre stara. A menim dulezitost tohoto tematu. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 17 říjen 2005 21:45 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
no vida, vůbec sem si toho nikdy nevšim  _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 18 říjen 2005 04:58 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
| JanoF napsal: | | Azu napsal: | no vida, vůbec sem si toho nikdy nevšim  | ako mas na mysli to nastavovanie opravneni fora? co tak na buduce pouzit tlacitko hladat  | Tady se naseho hodneho admina musim zastat. Ja sice rozsireny rezim parkrat videl, ale taky mi to nedoslo. a jak jsem tu dlouho, tak myslim, ze tento konkretni problem se tady rozhodne mockrat neprobiral. a to jestli vubec. (narozdil treba od toho jak to nainstalovat na wz )
tak jsem si trochu splhnul a muzeme pokracovat  _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 19 říjen 2005 00:34 Předmět: Re: Dolezite |
|
|
| Kozlík napsal: | | JanoF napsal: | | Azu napsal: | no vida, vůbec sem si toho nikdy nevšim  | ako mas na mysli to nastavovanie opravneni fora? co tak na buduce pouzit tlacitko hladat  | Tady se naseho hodneho admina musim zastat. Ja sice rozsireny rezim parkrat videl, ale taky mi to nedoslo. a jak jsem tu dlouho, tak myslim, ze tento konkretni problem se tady rozhodne mockrat neprobiral. a to jestli vubec. (narozdil treba od toho jak to nainstalovat na wz )
tak jsem si trochu splhnul a muzeme pokracovat  | A ja musis suhlasit s JanoF, najskor si mal Azu precitat manual, potom pouzit vyhladavanie na fore a az potom nieco zacnem programovat. _________________ www.hojko.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Catlover Profesionál

Založen: 25.4.2005 Příspěvky: 506 Bydliště: United States of Slovakia
|
Zaslal: 19 říjen 2005 15:24 Předmět: |
|
|
| martin.ol napsal: | A není to rychlejší naprogramovat?  |
urcite nie, staci ked vojdes do administracie, das si rozsireny rezim administracie vo forum - opravenie a mas to _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|