| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rostik Anonymní
|
Zaslal: 15 leden 2003 14:41 Předmět: problem admin panel |
|
|
tak patrim k rade dalsich kteri jsou lamicky a potrebuji poradit.
Zkousel jsem nainstalovat phpBB 2.0.3 na www.iglu.cz
Instalace probehla v poradku ale nepusti me to do admin panelu.
Pise to:
Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(./../extension.inc) is not within the allowed path(s): (.) in /iglu/home/novastorm/forum/admin/index.php on line 30
Warning: main(./../extension.inc) [function.main]: failed to create stream: Operation not permitted in /iglu/home/novastorm/forum/admin/index.php on line 30
Fatal error: main() [function.main]: Failed opening required './../extension.inc' (include_path='.') in /iglu/home/novastorm/forum/admin/index.php on line 30
muzete mi nekdo pomoc? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 15 leden 2003 18:08 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
hm, podle mne je spatne zadana cesta k foru... kde ho mas ? _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 16 leden 2003 00:03 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
No spravne by to melo byt www.iglu.cz/novastorm/forum jenze on mi tam nekde dava jeste HOME???
Normalni forum ale bezi. Nejde jen admin panel. Coz je jeste divnejsi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 16 leden 2003 10:51 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
No, na to tvoje forum sem se dival, cesta k foru je zadana spravne - HOME v normalnim foru funguje. Jenze, ten tvuj error pise to, ze nezna slozku "." na radku 30 v admin/index.php - a v tom je ten problemek...
Podivej se na to takhle: Otevri soubor index.php (ve slozce admin) , na radku 29 uvidis neco takovydleho:
| kód: | | $phpbb_root_path = "./../"; |
(tohle je u me - u tebe bude jinej... myslim) a smaz tam to ./ - to by mohlo pomoct. Kdyby to furt nefungovalo tak napis jakej error to bude psat tentokrat
U svejch skriptu sem mel ten samej problem, tu jednu tecku asi novy phpko nezna ...  _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rostik Anonymní
|
Zaslal: 21 leden 2003 13:05 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
Tak jsem to smaznul a ted to vypisuje:
Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(../extension.inc) is not within the allowed path(s): (.) in /iglu/home/novastorm/forum/admin/index.php on line 30
Warning: main(../extension.inc) [function.main]: failed to create stream: Operation not permitted in /iglu/home/novastorm/forum/admin/index.php on line 30
Fatal error: main() [function.main]: Failed opening required '../extension.inc' (include_path='.') in /iglu/home/novastorm/forum/admin/index.php on line 30 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 23 leden 2003 22:18 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
UHM... no, tak zkus změnit ../ na ./
Když to nebude fungovat ani potom, tak tam zase vrať to ./../ a přeinstaluj fórum (zkrátka místo index.php napíšeš install.php) ... Jinak nechť pomůže všemocný AZU  _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 30 leden 2003 19:45 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
Odzkouseno nepomohlo.
Bohuzel.
Skoda.
Zkusim najit jiny hosting.
To bude pro me asi jednodussi.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miC Nováček

|
Zaslal: 03 únor 2003 12:39 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
Malý tip:
Měl jsem podobný problém, ale u v2.0.4 už není. Pokud se potřebuješ dostat nutně k nějaké administrátorské fci, zkus napsat přímo její adresu (např ....neco.cz/admin/admin_forums.php), mě nefungoval jen index . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
rostik Anonymní
|
Zaslal: 11 únor 2003 12:34 Předmět: Re: problem admin panel |
|
|
tak jsem se zeptal primo na IGLU a ziskal tuto odpoved.
| citace: |
Par uzivatelu se na to uz ptalo, odpoved i (byt hloupe) reseni je v teto diskuzi. Problem je v tom, ze admin mod includuje soubory z nadrazenych adresaru, coz je na iglu zakazany.
trivialni uprava (plati obecne pro tento typ chyby, nejen pro PHPBB):
1) zkopirovat includovane soubory do adresaru odkud se includuji
2) vyhodit v include() z cesty "../"
neni to moc hezky, ale fungovat to bude |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|