| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Andrejx Nováček

|
Zaslal: 06 říjen 2005 18:57 Předmět: Pomoc! |
|
|
| chcem sa spytam preco " mi na fore" nerozdeluje prispevky na jednotlive dni!! som regnuty uz skoro 2 dni a ukazuje stale taku istu hodnotu odoslanych post za den ako som poslal do kopy!! priklad: spolu som poslal 50 posts a malo by mi ukazovat 25 za den a stale ukazuje 50! neviete co s tym? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 06 říjen 2005 19:21 Předmět: Re: Pomoc! |
|
|
| Andrejx napsal: | | chcem sa spytam preco " mi na fore" nerozdeluje prispevky na jednotlive dni!! som regnuty uz skoro 2 dni a ukazuje stale taku istu hodnotu odoslanych post za den ako som poslal do kopy!! priklad: spolu som poslal 50 posts a malo by mi ukazovat 25 za den a stale ukazuje 50! neviete co s tym? | No, nevim o jake jde forum... vzhledem k tomu, ze tohle tema je OT a problemy phpBB se resi jinde, muzime phpBB vyloucit. Takze to bude vBulletin? nn ted vazne... NEKDO TO MOVNETE, PLS!
IMHO bez odkazu asi hovno zjistime... _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Catlover Profesionál

Založen: 25.4.2005 Příspěvky: 506 Bydliště: United States of Slovakia
|
Zaslal: 06 říjen 2005 19:35 Předmět: |
|
|
martin.ol - co sa ti snad nepaci ako sa vyjadrujem
Andrejx - ak ide o phpBB, tam sa to prejavi az na 3den od registracie (podla mojich "vyzkumov") _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Andrejx Nováček

|
Zaslal: 06 říjen 2005 20:07 Předmět: |
|
|
| Catlover napsal: | martin.ol - co sa ti snad nepaci ako sa vyjadrujem
Andrejx - ak ide o phpBB, tam sa to prejavi az na 3den od registracie (podla mojich "vyzkumov") |
diik som zvedavy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Andrejx Nováček

|
Zaslal: 07 říjen 2005 10:05 Předmět: |
|
|
uz je to OK  |
|