| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luk26
|
Zaslal: 10 květen 2005 19:51 Předmět: ic.cz |
|
|
| Ma niekto skusenost z www.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ivank Účastník

|
Zaslal: 10 květen 2005 20:02 Předmět: |
|
|
| yes it is so good |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
ivank Účastník

|
Zaslal: 10 květen 2005 20:03 Předmět: |
|
|
| vid. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LoRd Účastník

|
Zaslal: 11 květen 2005 09:46 Předmět: |
|
|
akosik ti to nejde  _________________ tak toto fórum je fakt good urcite sa zaregistrujte www.lord.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LoRd Účastník

|
Zaslal: 11 květen 2005 09:50 Předmět: |
|
|
no ja mam taký problém že mi nejde pri instalacii zobrat mysql databázu na www.ic.cz co mam robit ??? _________________ tak toto fórum je fakt good urcite sa zaregistrujte www.lord.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cyber Net Účastník

|
Zaslal: 11 květen 2005 17:17 Předmět: |
|
|
IC.cz je nahovno, výpadky serveru, FTP i DTB skoro pořád. Proto se taky odsud stěhuju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ivank Účastník

|
Zaslal: 14 květen 2005 18:13 Předmět: |
|
|
| LoRd napsal: |
akosik ti to nejde  |
prepac | kód: | | www.mnau.ic.cz/phpBB2/ |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ufon Častý přispěvatel

Založen: 3.3.2005 Příspěvky: 84 Bydliště: planeta č. WYX757665464
|
Zaslal: 29 květen 2005 17:18 Předmět: |
|
|
Mám nově nainstalovaný fórum na ic.cz a když chci najet na stránky, musím do adresy doplnit /index.php ale u WZ sem nemusel.Dělá to i vám, nebo je chyba na mojí straně nebo to dělá jenom ic.cz  _________________ Sorry, jsem jenom obyčejnej ufonskej začátečník.Life is hard.
http://mobilgames-forum.czweb.org
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ufon Častý přispěvatel

|
Zaslal: 30 květen 2005 19:51 Předmět: |
|
|
Tak už sem na to přišel. Když si uděláte novej účet, automaticky tam je index.html a ten je přednější než index.php.Já sem si ho nevšim a pak to dělalo neplechu...  _________________ Sorry, jsem jenom obyčejnej ufonskej začátečník.Life is hard.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ufon Častý přispěvatel

|
Zaslal: 30 květen 2005 19:52 Předmět: Re: ic.cz |
|
|
| Luk26 napsal: | | Ma niekto skusenost z www.ic.cz |
NEDOPORUČUJI Časté výpadky a nedostupnost, a už mě to dost ssere  _________________ Sorry, jsem jenom obyčejnej ufonskej začátečník.Life is hard.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rypi Účastník

|
Zaslal: 23 červen 2005 19:51 Předmět: |
|
|
| výpadky byly ale už nejsou. znám se s adminem a rej tam měly blbou ramku. co se týče mysql tak to mi taky nešlo rozchodit ale pak sem to rozjel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rypi Účastník

|
Zaslal: 23 červen 2005 19:52 Předmět: |
|
|
| Ufon napsal: | Tak už sem na to přišel. Když si uděláte novej účet, automaticky tam je index.html a ten je přednější než index.php.Já sem si ho nevšim a pak to dělalo neplechu...  |
že si nevšimneš takovýhle věci tak za to tě neseřvu ale že za to že si blbá lama krytyzuješ jiný... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maxemail Přispěvatel

|
Zaslal: 24 červen 2005 12:22 Předmět: Re: ic.cz |
|
|
Nejlepší Hosting co znám Flyweb.cz žádné výpadky minulý týden upgrade hardwaru frčí jak drak a není moc drahý ( ale je placený ) _________________
Chovatel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kraja Účastník

|
Zaslal: 13 červenec 2005 20:07 Předmět: |
|
|
na ic.cz sme meli (jak tady uz napsal rypi) problemy s nedostatkem pameti, to uz je ale vyresene a v tuto chvili bezime prakticky dokonale.
dukazem nasich kvalit je nase vyhra v testu freehostingu v casopisu chip
Ne ale ted k veci, rad bych tu zminil zakladni veci, ve kterych delaji uzivatele u nas casto chybi, tedy co se primo tyka phpbb.
dejme tomu, ze mame ukazkovou domenu "novak.ic.cz" po jeji registraci nam prijde mail, ve kterem sou vsechny udaje pro prihlaseni vsude. v administraci na ic.cz nejdrive aktivujeme db.
nazev db je ve tvaru "ic_novak"
login je stejny jako nazev db
heslo je takove, jake jste zvolili pri vytvareni mysql v administraci, nikoli jako heslo na ftp!
server je "localhost"
tim vykryjete 95% problemu, ktere muzou nastat.
Pokud se presto s nejakym setkate, tak piste na http://forum.ic.cz , uzivatele, ja a ostatni admini vam to pomuzeme vyresit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MobilerxXx Nováček

|
Zaslal: 30 červenec 2005 17:10 Předmět: |
|
|
ja nevim, ja jsem s IC.cz 100% spokojen, bezi mi tam sice jenom tridni stranky s fotkama, na ktery mimochodem 100mega neni az tak nej, ale co, + phpBB a jsem very happy, zadny problemy, nic  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
Zaslal: 30 červenec 2005 18:27 Předmět: |
|
|
| MobilerxXx napsal: | ja nevim, ja jsem s IC.cz 100% spokojen, bezi mi tam sice jenom tridni stranky s fotkama, na ktery mimochodem 100mega neni az tak nej, ale co, + phpBB a jsem very happy, zadny problemy, nic  |
Jj ic is verry GOOD. Vše mi běží, vše se rozjelo napoprve a den za dne přibívají nové funkce.
Malé černé puntíky jsou jen zákaz url_fopen (tudíž nejde počasí) a občasné malé výpadky (ale není se co divit když rozjízdí vkládání reklamy atd.)  _________________
MS Software | Martin Smolka - Webtvorba
Web: www.mssoft.biz | Tel: 773 MS SOFT
www.berg-trophy.cz | www.kocarky-cz.cz | www.restauraceuhuberta.cz | www.turistcz.cz | www.beautystudio.cz | emailhosting.mssoft.biz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
alffa Nováček

|
Zaslal: 17 září 2005 01:47 Předmět: |
|
|
| martin.ol napsal: | | MobilerxXx napsal: | ja nevim, ja jsem s IC.cz 100% spokojen, bezi mi tam sice jenom tridni stranky s fotkama, na ktery mimochodem 100mega neni az tak nej, ale co, + phpBB a jsem very happy, zadny problemy, nic  |
Jj ic is verry GOOD. Vše mi běží, vše se rozjelo napoprve a den za dne přibívají nové funkce.
Malé černé puntíky jsou jen zákaz url_fopen (tudíž nejde počasí) a občasné malé výpadky (ale není se co divit když rozjízdí vkládání reklamy atd.)  |
Hmm; tak nevím. Zrovna jsem to chtěl zkusit Bohužel jenom tohle:
Warning: error_log(/home/httpd/html/ic/www/log/ic_log_2005_09_17.log): failed to open stream: Permission denied in /disk1/var/www/ic/www/dll/config.php on line 77
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk1/var/www/ic/www/dll/config.php:77) in /disk1/var/www/ic/www/home/registrace_ban.php on line 20
Tak asi nic.
alffa
Edit:
Pro mody.
Nevím jak se mi to povedlo, ale teď koukám že je to tu dvakrát.
Můžete te jeden smazat? Díky, alffa
Naposledy upravil alffa dne 18 září 2005 22:18, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
alffa Nováček

|
Zaslal: 17 září 2005 01:48 Předmět: |
|
|
| martin.ol napsal: | | MobilerxXx napsal: | ja nevim, ja jsem s IC.cz 100% spokojen, bezi mi tam sice jenom tridni stranky s fotkama, na ktery mimochodem 100mega neni az tak nej, ale co, + phpBB a jsem very happy, zadny problemy, nic  |
Malé černé puntíky jsou jen zákaz url_fopen (tudíž nejde počasí) a občasné malé výpadky (ale není se co divit když rozjízdí vkládání reklamy atd.)  |
Hmm; tak nevím. Zrovna jsem to chtěl zkusit Bohužel jenom tohle:
Warning: error_log(/home/httpd/html/ic/www/log/ic_log_2005_09_17.log): failed to open stream: Permission denied in /disk1/var/www/ic/www/dll/config.php on line 77
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk1/var/www/ic/www/dll/config.php:77) in /disk1/var/www/ic/www/home/registrace_ban.php on line 20
Tak asi nic.
alffa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
alffa Nováček

|
Zaslal: 18 září 2005 19:45 Předmět: |
|
|
Ahoj,
Tak odvolávám, co jsem odvolal; a slibuji co jsem slíbil. Dnes jsem to zkusil znovu, a vše je OK.
Reg se zdařil.
alffa _________________ Ahoj, alffa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Broupal Nováček

|
Zaslal: 18 září 2005 21:53 Předmět: |
|
|
To byla jen chyba přístupu k databázi. Občas se to stane, ale jen výjiměčně. Když to nastane, vydržte, určitě se to časem spraví. Musí se koupit nový HW, ten současný už je trochu starší.
Jinak IC je na poli freehostingů v ČR rozhodně nejlepší  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|