| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GM Anonymní
|
Zaslal: 08 prosinec 2002 11:17 Předmět: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
Dobrý den, vyskytl se u mě nemalý problém. Poprvé když jsem instaloval phpBB 2.0.3 na svoje webové stránky, vše proběhlo hladce, žádný problém. Pak jsem z důvodu výpadku wz (webzdarma) diskuzi musel instalovat znovu. Vše šlo docela haldce, někdy s malými problémy. Od té doby, co měl poskytovatel webového prostoru webzdarma problémy, již diskuzi v pořádku rozběhnout nemůžu. Chtěl bych se zeptat jestli se jedná o problém serveru či problém zaviněný mnou.
Zde je text který na mě "vyblafne" když chci vstoupit do administrace phpBB 2.0.3
Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access templates/subSilver/images/lang_czech in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php on line 291
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php:291) in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/admin/pagestart.php on line 43
Někdy se k tomuto textu přidávají další varování vztahující se k jiným souborům. Na závěr bych chtěl říci, že php není mou parketou, a tak i když je problém banální, byl bych rád, kdyby jste se mi to snažili vysvětlit jako laikovi. Mockrát děkuji za všechny odpovědi.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 08 prosinec 2002 12:55 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
někakaja ašibka na WZ, nevím proč ale prostě to tam nějak dělá jako že pokud chci ověřit zda takto existuje adresář a ne soubro, tak to hodí varování a díky tomu už pak nejde zobrazit stránka protože už tam je něco zobrazenýho před posíláním hlaviček.
chce to jen zaremovat ten řádek a místo něj dát
$img_lang = $board_config['default_lang']; _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 08 prosinec 2002 12:56 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
Při tom sem koukal že ty skripty pokud nainstaluju čistě phpBB třeba 2.03 a ty původní třeba z 2.00 který prošly řadnou upgdatů jsou už sakra jinačí. Taky sem koukal že WZ má teď stejný problém s tím kešováním stránke jako pipni _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 10 prosinec 2002 20:53 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
Ono to lae stale blbne aj po zmene ktoru si tu napisal.Ale si myslim ze je to tym cacheovanim...
Porad nejaky free webhosting...(okrem host.sk,webzdarma.cz) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 10 prosinec 2002 20:58 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
Ono to lae stale blbne aj po zmene ktoru si tu napisal.Ale si myslim ze je to tym cacheovanim...
Porad nejaky free webhosting...(okrem host.sk,webzdarma.cz) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 10 prosinec 2002 23:31 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
už mně to nebaví hledat, někde to chodilo to co sem psal, pak zase ne a tak pořád dokola.
Třeba ve foru na pipni, který to taky nijak neřeší, sem si změnil v nastavení jen časové pásmo na GMT 0 a jde mně to tam i v IE naprosoto v pohodě a nic se nekešuje _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Anonymní
|
Zaslal: 05 leden 2003 22:14 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
Tohle se mi stalo taky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Anonymní
|
Zaslal: 05 leden 2003 22:26 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
| Jojo už to fachá !! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, kvalitní plastová okna, levné ubytování
|
 |
Sikom Nováček

|
Zaslal: 06 leden 2003 16:03 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
mám stejný problém s webzdarma.cz !!! a s těch příspěvků jsem nepochopil jak to odstranit?!!!!? Pomůže mi někdo?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 06 leden 2003 17:18 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
Otevřeš soubor includes/functions.php
Vyhledáš v něm kód:
| kód: | | $img_lang = ( file_exists($current_template_path . '/images/lang_' . $board_config['default_lang']) ) ? $board_config['default_lang'] : 'english'; |
ten řádek s tím vyhledaným kódem smaž a nahradě je tímto:
| kód: | | $img_lang = $board_config['default_lang']; |
Toď vše _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wEncA Anonymní
|
Zaslal: 15 březen 2003 15:14 Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra |
|
|
| GM napsal: |
Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access templates/subSilver/images/lang_czech in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php on line 291
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php:291) in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/admin/pagestart.php on line 43
|
Tak to vezmu od zadu. Ta druhá chybová hláška se nezobrazí, když odstraníš první. No a to první hlášení se dá obejít z@vináčem prče file_exists(), takže to bude @file_exists().
Ozkoušel jsem to i na Webzdarma a fuguje. PS: tento problém se mi ukázal i při provozu PHP Nuke |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|