| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 26 červenec 2005 09:47 Předmět: Web pomoci PHPBB doplňený módy a hacky |
|
|
Omlouvám se jestli to tu už bylo, ale jsem na fóru nováček a tak jsem nestihl ještě vše prozkoumat. S PHPBB jsem úplný ( ) začátečník a potřebuji poradit. Když jsem jednou na netu narazil na Kryšpínův užásný web o filmu Sin City (http://sincity.kryspin.net), tak se mi moc zalíbila metoda vytvoření webu. Kryšpín na něm zkombinoval PHPBB s Fotoalbem a s módy a hacky. jelikož se chystám vytvořit web o Simpsonových a chtěl bych to taky tak nějak, žádám Vás o pomoc. samozřejmě by tam byly jiný barvy, sekce, několik funkcí navíc a tak. Varianta pomocí PHPbb skombinovaná s módy a hacky se mi velmi zamlouvá, protože ve web teamu budou i uživatelé, kteří HTML moc nerozumí a tak by tato varianta byla ideální. Já to ovšem nedokážu vytvořit, protože jsem naprostý lammer a má angličtina je základní a tak bych si to těžko našel na webu. Proto mi sem jako odpovědi neházejte nějaké linky, ale chtěl bych nějaký podrobný (!) návod nebo nabídnutou pomocnou ruku. Ale to už je z mé strany asi přílišná troufalost, ale kdyby se zde opavdu někdo našel, kdo by mi byl ochoten pomoc (zadra) byl bych mu doopravdy moc a moc vděčný. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 26 červenec 2005 10:12 Předmět: |
|
|
| taxe tady na foru podivej po retezci phpBB plus nebo na phpbb2.de |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 26 červenec 2005 10:18 Předmět: |
|
|
| PvvS napsal: | | taxe tady na foru podivej po retezci phpBB plus nebo na phpbb2.de |
Co to má bejt, dyť jsem psal, že jsem lammer. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 26 červenec 2005 10:21 Předmět: Re: Web pomoci PHPBB doplňený módy a hacky |
|
|
uz hotovy pre(d)modovany phpBB , ma galerii , portal a hafo dalsich zbytecnosti. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 26 červenec 2005 10:22 Předmět: |
|
|
| Kde, že to mám přesně najít a jak měnit ty barvy a tak. Vím, že si o mě budeš myslet, že jsem úplný blbec a máš k tomu důvod. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 26 červenec 2005 10:30 Předmět: Re: Web pomoci PHPBB doplňený módy a hacky |
|
|
| PvvS napsal: | http://www.google.com/search?hs=bcf&hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs-CZ%3Aofficial&q=%22phpbb+plus%22&btnG=Hledat&lr=lang_cs
tady sou weby ktery na nem jedou |
Dobrá, ale mě to vyplvlo samý fóra a já potřebuji ten web. A jak to mám jako stáhnout a upravovat, co? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 26 červenec 2005 10:55 Předmět: |
|
|
| Díky, ale ta čeština mi nefachá. Mám asi zastaralý WinRar. Mohl bys to rozbalit a na mail Sohaj.D@seznam.cz hodit tu složku lang_czech? Dík |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 26 červenec 2005 10:57 Předmět: |
|
|
| si stahni novejsi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 26 červenec 2005 13:31 Předmět: |
|
|
Už na tom pracuju, ale teď jsem došel k položce Menu tohoto portálu je napsané v souboru portal_body.tpl (.../phpBB2/templates/Vas_vzhled/portal_body.tpl). Soubor otevřete a editujte.
Ve složce SubSilver žádný soubor portal_body.tpl). nemám. oraďte mi prosím, kdde mám SubSilver s touto položkou stáhnout.
A za druhé: V čem mám soubory TPL otevírat? zatím to oteevírám v Poznámkovém bloku (Notepadu). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 26 červenec 2005 14:08 Předmět: |
|
|
| A jde s tím udělat i něco podobného tomuhle (http://www.akvamalawi.com/phpBB/portal.php)? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
Zaslal: 26 červenec 2005 17:14 Předmět: |
|
|
| moe napsal: | | A jde s tím udělat i něco podobného tomuhle (http://www.akvamalawi.com/phpBB/portal.php)? |
Ftipný
A přístě mezi http a ( dej mezeru - kdo to má kopčit.
Však si snad stáhnul archýv a v něm je snad složka templates, né?
Otevírej si to v čem chceš (Word bych vynechal.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 27 červenec 2005 09:31 Předmět: |
|
|
| Dej mi na něj link. Já asi stáhl nějaký fake, protože to tam vůbec nemám. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 27 červenec 2005 22:05 Předmět: |
|
|
Napíš my na ICQ: 270027527 alebo na easygames@profitux.cz mám toiž k Simpsonovcom osobný vzťah a preto som ti ochotný pomôcť! _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
Ak problém má riešnie je zbytočné znepokojovať sa.
Ak problém nemá riešnie znepokojovať sa nepomôže.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rypi Účastník

|
Zaslal: 28 červenec 2005 22:19 Předmět: |
|
|
| ty tpl otevírej v macromedia dreamweawer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Xfiler Nováček

|
Zaslal: 01 březen 2006 23:43 Předmět: |
|
|
Ja teda nechci nejak pomlouvat ale tehle clovek ceka az se mu to vsechno naserviruje dyt se pta na kazdej krok
P.S.: vse berte spis v minulym case  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 02 březen 2006 15:46 Předmět: Re: Web pomoci PHPBB doplňený módy a hacky |
|
|
dik ze si nam to po 9 mesicich rekl..... _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 03 březen 2006 11:41 Předmět: |
|
|
| Heh, tak o tenhle topic jsem si vůbec nevšiml... Nejspíš proto, že v té době jsem byl mimo a nehodlal jsem číst tolik věcí. To co mám na webu je pouze základní fórum s albem a eZportálem a tím modem vygenerování stránky. Nic víc tam není. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|