| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rorda Častý přispěvatel

|
Zaslal: 27 červen 2005 11:28 Předmět: Sekce či část s odkazy na stažení češtin |
|
|
Určitě nenapíšu nic novýho, ale myslim, že by vůbec nebylo špatný, kdyby se vytvořila nějaká část, sekce (jedno co) na fóru, kde by se shromažďovaly odkazy s češtinama k jednotlivejm modum nebo i k jinejm phpbb věcem. Moje fórum neni zamodovaný, ale pár věcí už jsem si na něj sám přeložil (asi jako většina z nás, který sem pravidelně choděj ) a nezdráham se o ty překlady podělit s ostatníma ... Případně by se v tý sekci dalo diskutovat ohledně práce na něčem většim, daly by se tam dávat avíza nebo odkazy na dílčí výtvory, atd. Já vim, že tady je tahle sekce, ale ještě bych ji o něco rozšířil (třeba abecední seznam češtin k modum, atd.), aby to bylo pro všechny, který buď hledaj konkrétní češtinu a nebo se na něčem chtěj podílet, mnohem snazší ... Když si chci stáhnout nějakej mod, tak většinou se na fóru nachází i spousta překladů jinejch jazyků (i naprosto exotickejch), češtiny nejsou téměř u ničeho ... Co na to řikáte?!? Je to téma do diskuse, takže prosim žádný pranýřování ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rorda Častý přispěvatel

|
Zaslal: 28 červen 2005 08:24 Předmět: |
|
|
| Já vím, nechci se nikoho dotknout, ale těch češtin jsem tam moc nenapočítal, stačily by mi prsty na obou rukou ... Sem chodí hodně lidí, většina si i češtiny dělá, proto si myslím, že přímá vazba na toto fórum by tomu hodně prospěla ... Řazení češtin dle abecedy, diskuse o větších věcech, snazší spolupráce na nich, atd. Možná je to tak trochu utopická myšlenka ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 28 červen 2005 12:35 Předmět: |
|
|
| Mno tak to si počkej až se spustí phpbb.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 28 červen 2005 16:45 Předmět: |
|
|
| kryšpín napsal: | | Mno tak to si počkej až se spustí phpbb.cz | Robi to GOD Mr. Brady ci ako si hovori, takze neviem :/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 29 červen 2005 14:54 Předmět: |
|
|
| rorda napsal: | | Já vím, nechci se nikoho dotknout, ale těch češtin jsem tam moc nenapočítal, stačily by mi prsty na obou rukou ... Sem chodí hodně lidí, většina si i češtiny dělá, proto si myslím, že přímá vazba na toto fórum by tomu hodně prospěla ... Řazení češtin dle abecedy, diskuse o větších věcech, snazší spolupráce na nich, atd. Možná je to tak trochu utopická myšlenka ... |
Trochu hybridni rucicky, cestin je tam 11 [ TRI FORCE jsou 3 mody -> 13 -> + 2 nevalidovany a 3 slovensky -> 18; -2 co jsem pridal vcera -> 15 ]
|
 |
rorda Častý přispěvatel

|
Zaslal: 30 červen 2005 09:21 Předmět: |
|
|
| churchyard napsal: | | ... Trochu hybridni rucicky ... | Ale no tak ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 30 červen 2005 10:24 Předmět: |
|
|
| rorda napsal: | | churchyard napsal: | | ... Trochu hybridni rucicky ... | Ale no tak ...  |
15 prsů je normálka?
Jestli tě to urazilo tak promiň. _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rorda Častý přispěvatel

|
Zaslal: 30 červen 2005 11:36 Předmět: |
|
|
| churchyard napsal: | | rorda napsal: | | churchyard napsal: | | ... Trochu hybridni rucicky ... | Ale no tak ...  |
15 prsů je normálka?
Jestli tě to urazilo tak promiň. | 15 prstů, ani prsů ...
Jasně, že ne ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 30 červen 2005 15:00 Předmět: |
|
|
| rorda napsal: | | churchyard napsal: | | rorda napsal: | | churchyard napsal: | | ... Trochu hybridni rucicky ... | Ale no tak ...  |
15 prsů je normálka?
Jestli tě to urazilo tak promiň. | 15 prstů, ani prsů ...
Jasně, že ne ... |
Sry, preklep. _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|