| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tommy1 Nováček

|
Zaslal: 02 září 2007 09:41 Předmět: Portál PHPBB2 |
|
|
Ahoj,
nainstaloval jsem portál, ale když se chci přihlásit tak se mě to nepřihlásí = nemužu administrovat . Nevíte někdo jak to zpravím? Předem díky!
(zde je ten portál, zkuste se registrovat, ale nepřihlásí vás to http://www.dark-souls.ic.cz/forum/portal.php) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamil Pešek Častý přispěvatel

|
Zaslal: 02 září 2007 09:43 Předmět: |
|
|
Ale přihlásilo  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tommy1 Nováček

|
Zaslal: 02 září 2007 10:18 Předmět: |
|
|
Mno fakt ne , proč bych to sem zbytečně psal? To už bych si radši upravoval portál  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
Kamil Pešek Častý přispěvatel

|
Zaslal: 02 září 2007 10:26 Předmět: |
|
|
A proč bych to psal já, kdyby mi to nepřihlásilo? Pro ty, kteří nevěří:
-> portál funguje správně _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tommy1 Nováček

|
Zaslal: 02 září 2007 10:30 Předmět: |
|
|
Hmm, ještě že jsi poslal screen Sem to otevřel ve ferefoxu a jde to díky moc!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|