| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maxo Nováček

|
Zaslal: 28 říjen 2007 19:13 Předmět: pomoc |
|
|
| Keď už máme nahraté a nastavené súbory, prejdeme k samotnej inštalácií phpBB. Do prehliadača zadáte celú cestu k scriptom (napr. http://www.phpbbcz.com/phpBB/) až sa dostaneme k samotnej inštalácií. tam mi to nefunguje.. ako to myslíte.. nedokáže mi spustiť inštaláciu.. za pomoc ďakujem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxo Nováček

|
Zaslal: 28 říjen 2007 19:25 Předmět: toto mi vypisuje: |
|
|
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Unknown MySQL Server Host 'vocka-forum.tym.sk ' (1) in /home/free/tym.sk/v/vocka-forum/root/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.sk/v/vocka-forum/root/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.sk/v/vocka-forum/root/www/db/mysql4.php on line 331
* Prace, brigady
* Nejlevnejsi letenky
* Sazeni na sport
* Webhosting od 19 Kc
* Domena .CZ za 230 Kc!
* LCD televize
* Letenky Kralovna
* Vlozte svuj zivotopis
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|
 |
Maxo Nováček

|
Zaslal: 28 říjen 2007 19:25 Předmět: toto mi vypisuje: |
|
|
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Unknown MySQL Server Host 'vocka-forum.tym.sk ' (1) in /home/free/tym.sk/v/vocka-forum/root/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.sk/v/vocka-forum/root/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/tym.sk/v/vocka-forum/root/www/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 28 říjen 2007 19:30 Předmět: |
|
|
wow nějaký SPAMer?
Jinak nezapomeň si založit databázi a je možné že vyplňuješ špatné údaje na připojení k DB _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|