| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Garry Nováček

|
Zaslal: 16 září 2008 21:40 Předmět: Pomoc, problem. |
|
|
Zdravim, pouzivam phpbb v2, nejsem zadny znalec php a sql, nicmene jsem to zkonfiguroval a vse behalo az do vcera. Vcera to zaclo psat chybu, snad ze skoubor session.php je poskozen. Bohuzel jsem si prepsal config.php, tak ted jsem uplne na zacatku. Hosting mam u pipni, takze tragedie, ale uz mam svuj VPS, tak se to chystam stejne presunout. Nevite, co tu chybu zpusobilo? Do ted jsem to nerozchodil. Moc diky za jakoukoliv radu.
P.S. puvodni prizpevky v DB pocitam mam, neprisel jsem o ne, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 17 září 2008 04:58 Předmět: Re: Pomoc, problem. |
|
|
Ak chceš prejsť na iný hosting, odporúčam prejsť aj na phpBB3. Podpora phpBB2 pomaly končí. O príspevky by si nemal prísť. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Garry Nováček

|
Zaslal: 21 září 2008 08:46 Předmět: |
|
|
| Diky za rychlou odpoved. Je nutne na tu verzi 3 prechazet? Mam male forum, neni treba mit aktualni verzi. Co se tyce exportu, mam v phpMyAdmin v menu export tyto moznosti /screenshot je v pripojenem souboru/ Mohl bych se jeste poprosit o radu, jake pole mam zaskrnout a co pri tomto exportu vlastne vznikne /pocitam, ze soubor, ktery zase pujde naimportovat/? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 21 září 2008 10:17 Předmět: Re: Pomoc, problem. |
|
|
Postupuj podľa tohto návodu: http://www.phpbb.cz/knowledge/kb_show.php?id=30
Na phpBB Ti odporúčam prejsť v každom prípade, bez ohľadu na veľkosť fóra. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
Garry Nováček

|
Zaslal: 24 září 2008 07:45 Předmět: |
|
|
| Diky. Uvedeny postup jsem dodrzel, nicmene jsem se setkal s timto problemem. SQL u pipniho je tak pomaly, ze kazdy ukon trva snad 20 minut. Pri pokusu o download souboru /parametr ulozit do souboru/ vznikne asi time out a browser uz soubor s exportem nestahne. Zkousel jsem bez parametru do souboru, na obrazovku mi to vypsalo cca 300 kb soubor /je to male forum, nevim, jestli je to moc nebo malo/. Tech 300 kb jsem pastnul do souboru a chtel uploadovat pres BigDump, ale nepovedlo se. Zkonfigurovany pro pristup do nove databaze mam dobre. Nejaky typ? Diky Garry |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 24 září 2008 08:46 Předmět: Re: Pomoc, problem. |
|
|
Vlož mi do SS (SZ) prístupové údaje k pôvodnej DB a ja sa ju pokúsim vyexportovať. Ak mi dáš prístupové údaje aj k novej DB, môžem ju tam importnúť alebo Ti ju poslať mailom. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|