| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 13 březen 2003 01:37 Předmět: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
Je tu niekto kto podporuje Slovensky preklad ? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 14 březen 2003 01:48 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
Hi-hi !!!
Funny.... A tam je prezmenu link ze forum podpory je tu ....
Tak je tu forum podpory phpBB.sk, alebo nie ? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pablo Anonymní
|
Zaslal: 14 březen 2003 12:45 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
"Tak je tu forum podpory phpBB.sk, alebo nie ?"
-co znamena forum podpory phpBB.sk?
-naco to robit oddelene CZ/SK???
-co nevies tak sa tu opytas, vcom mas problem? oficialne forum na podporu mas jedine tu - www.phpbb.com/phpBB |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 14 březen 2003 16:26 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
Pablo... keby si zasiel na phpBB.sk tak by si uvidel link "Fórum podpory phpBB" a ken na neho kliknes tak Ta to zavedie sem.
Ze naco robit oddelene podporu pre SK a pre CZ ? Nuz preklad do CZ je po Cesky a preklad do SK je po Slovensky. Chapes ? Niekto sa rozhodol urobyt "oficialny" Slovensky preklad. A ja predpoklam ze ten niekto podava podporu a ked ma niekto pripomienky alebo chce poukazat na chyby.
Cize otazka znie este raz. Je toto spravne miesto kde mozem adresovat moje "otazky" ohladom prekladu ? _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukymann Častý přispěvatel

|
Zaslal: 15 březen 2003 18:46 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
je to spravne miesto. Dokonca tu je zaregistrovany aj taky user, ze "phpbbsk" co hovori samo za seba. Takze by sa trochu stacilo tu poobzerat a hned by si vedel co a ako.
PS:
"urobyt" si asi napisal len nahodou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 17 březen 2003 16:37 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
| kukymann napsal: | je to spravne miesto. Dokonca tu je zaregistrovany aj taky user, ze "phpbbsk" co hovori samo za seba. Takze by sa trochu stacilo tu poobzerat a hned by si vedel co a ako.  |
Nuz obzerat sa obzeram uz od 6. Februara ale ziadna odpoved na moj prispevok alebo na temu "slovensky preklad" som nedostal, tak som zacak byt na pochybach a preto som poslal tento prispevok. Takze neviem, neviem.....
| kukymann napsal: | "urobyt" si asi napisal len nahodou  |
Nahodou ako nahodou.... U mna je to skor pravidlom Dik za opravu. Je velmi pravdepodobne ze takych "preklepov" (skoda ze nie je "y" hned vedla "i" mohol by som to na to zvalit) najdes v mojich prispevkov viacej  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
salik Člen týmu

|
Zaslal: 18 březen 2003 07:32 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
| donpedro napsal: | | Nuz obzerat sa obzeram uz od 6. Februara ale ziadna odpoved na moj prispevok alebo na temu "slovensky preklad" som nedostal, tak som zacak byt na pochybach a preto som poslal tento prispevok. Takze neviem, neviem..... |
www.phpbb.com je jedina oficialna stranka pre podporu, vsetky ostatne stranky o phpBB su len "sukromne" aktivity |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
donpedro Člen týmu

|
Zaslal: 19 březen 2003 17:30 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
Ako na potvoru.... Pri Slovenská nie je autor => nie je podpora.
Zaujimave ze "Slovensko" je podla nich Slovinsko...  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 20 březen 2004 12:25 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
phpbb.sk uzx nieje online nema niekto slovensky language pack pre phpbb??? Prosim ....Vopred Dakujem.
Miso |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salik Člen týmu

|
Zaslal: 22 březen 2004 07:42 Předmět: Re: Podora Slovenkeho prekladu. |
|
|
| Anonymous napsal: | phpbb.sk uzx nieje online nema niekto slovensky language pack pre phpbb??? Prosim ....Vopred Dakujem.
Miso |
domena je volna ak ma niekto zaujem pokracovat
SK language pack si stiahni z oficialnej stranky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|