| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lkor
|
Zaslal: 02 únor 2009 06:47 Předmět: Počeštění theme Dirty Board2.0 |
|
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli by nebylo možné počeštit tento vzhled určený pro PHPBB v. 3.0.4. Byl bych moc rád, předem díky moc.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 02 únor 2009 10:48 Předmět: |
|
|
| Dival jsem se na to a nenasel jsem tam slozku s jazykama. tak nevim, co prekladat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 02 únor 2009 10:51 Předmět: Re: Počeštění theme Dirty Board2.0 |
|
|
Tam sa dajú počešťovať len tlačidlá, ak ich štýl má vlastné. Ak používa štandardné prosilver alebo subsilver2 tlačidlá, tak tie stačí nakopírovať do príslušnej zložky. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 02 únor 2009 11:01 Předmět: |
|
|
| Taky jsem si to myslel, nasel jsem tam jen dva jazyky ve slozce s obrazkama. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|