| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
qwertz Nováček

|
Zaslal: 16 únor 2009 15:35 Předmět: po vložení template>bílo |
|
|
Zdarvím radu ocenim
1)stažený vzhled vložim na (ftp) do složky Template
2)v administraci >Styly >Přidat > Instaloovat (daný styl)
3) v admninistraci Styly> Exportovat dám vybraný styl a ukáže se mi nějaká tabulka viz.dole že nelze nahrát motiv...Stáhnou >tady je asi kámen urazu protože nic nedělám dám zpět ...nic nestahuju...
4)poté Konfigurace >zvolim styl (jaký jsem chtěl nainstalovat)
dám ,,Ignorovat uživatelovo nastavení vzhledu" ANO a >OK >poté najednou celé okno v prohlížečí tedy FORUM nic nikde jen bílo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwertz Nováček

|
Zaslal: 16 únor 2009 15:43 Předmět: |
|
|
takže podle postupu to pak takto dopadne a nic jiného mi nezylo než to znova přeinstalovat a takto je to ze všemi template ( mám phpbb2)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 16 únor 2009 15:49 Předmět: Re: po vložení template>bílo |
|
|
Je mi ľúto, ale podpora phpBB2 skončila. Odporúčam prejsť na phpBB3 konverziou pôvodného fóra. Viac informácií: http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=50&t=10310 _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwertz Nováček

|
Zaslal: 16 únor 2009 18:23 Předmět: |
|
|
aha tak omlouvám se za moji nepozornost ,blbost  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|