| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
student Nováček

|
Zaslal: 06 červen 2009 12:23 Předmět: phpBB2 sirka fora |
|
|
ahoj,
na tomhle foru jsem uz narazil na 2vlakna s timhle problemem ale asi jednalo o phpbb3.
Prosim, poradte mi , lajcky, jak mam postupovat u dvojky:( hrabal jsem se porad v overalheader a porad nic |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 06 červen 2009 17:30 Předmět: Re: phpBB2 sirka fora |
|
|
Problém je v tom, že podpora pre phpBB2 sa skončila 1.1.2009. Odporúčam urýchlený prechod na phpBB3. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
student Nováček

|
Zaslal: 06 červen 2009 19:44 Předmět: diky |
|
|
| jdu na to, ale vůbec se na tu praci netesim:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
student Nováček

|
Zaslal: 08 červen 2009 09:36 Předmět: hm |
|
|
| tak jsem instaloval trojku ale vyskytl se problem u tretiho kroku instalace, u nastaveni databaze. pry mam prejit na placeny hostihg...takze jsem asi na nejakou dobu skončil s forem:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|