| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gumy_1337 Člen týmu

|
Zaslal: 08 srpen 2006 10:39 Předmět: phpbb funkcie pre vlastnu potrebu |
|
|
Skusal uz niekto pouzit system multijazycnosti (bilingvality) na svojej stranke?
Ak by s tym bol problem, ako najlepsie spravit viacjazycnu stranku, pretoze sa mi zda, ze phpbb to ma pekne vymyslene .. staci prelozit zlozku lang_xxx a nie v kazdom subore hladat ...?
Vdaka za vsetky rady _________________ http://www.pc-core.com <---- pc, it, grafika, internet
Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách.
Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MS FRANKY Člen týmu

|
Zaslal: 08 srpen 2006 11:26 Předmět: Re: phpbb funkcie pre vlastnu potrebu |
|
|
| gumy_1337 napsal: | Skusal uz niekto pouzit system multijazycnosti (bilingvality) na svojej stranke?
Ak by s tym bol problem, ako najlepsie spravit viacjazycnu stranku, pretoze sa mi zda, ze phpbb to ma pekne vymyslene .. staci prelozit zlozku lang_xxx a nie v kazdom subore hladat ...?
Vdaka za vsetky rady |
Ani nie ked robíš fórum pre sk/cz tak ti je bilingvalita nanič. Ale na officiálnej podpore to majú.. _________________ Ľudia sú obmedzený iba vlastnou nechopnosťou
a fyzikalnimi zákonmi.
Ak problém má riešnie je zbytočné znepokojovať sa.
Ak problém nemá riešnie znepokojovať sa nepomôže.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gumy_1337 Člen týmu

|
Zaslal: 08 srpen 2006 12:19 Předmět: Re: phpbb funkcie pre vlastnu potrebu |
|
|
hh ... sorry ... ale ja myslim .. stranku .. nie forum ..
ale myslim, ze som to vyriesil ... dam tam len anglictinu .. vela slovakov to odradi ... ale anglictina ma urcite vacsiu popularitu ... _________________ http://www.pc-core.com <---- pc, it, grafika, internet
Hawkeye: Jestli se odsud na chvíli nedostanu, začnu trhat kytky na tapetách.
Měl jsem včera sen, že jsem spal, zdálo se mi to a já jsem byl vzhůru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|