| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShaiMagal Nováček

|
Zaslal: 28 září 2010 17:20 Předmět: phpBB 3 - nejde rozeslat hromadný mail více uživatelům |
|
|
Zdravím,
mám problém. Při pokusu o rozeslání hromadného e-mailu jednomu uživateli(třeba 1 uživateli ve skupině) je vše v pořádku. Ale jak rozesílám více uživatelům, respektive do skupiny, která má třeba 2 uživatele, tak to nejde a vypíše se hláška:
Chyba v ENG:
| kód: | | There were one or more errors while sending the e-mail. Please check the Error log for detailed error messages. |
| kód: | E-mail error
» EMAIL/PHP/mail()
/adm/index.php |
Chyba v CZE:
CZ:
| kód: | | Objevila se jedna nebo více chyb při odesílání e-mailu. Zkontrolujte Log chyb pro detailní výpisy. |
V error logu se pak zobrazí:
| kód: | Chyba v odesílání e-mailu
» EMAIL/PHP/mail()
/adm/index.php
|
Zkoušel jsem nainstalovat čisté phpbb, založil jeden uživatelský účet a rozeslat mailing a chyba nastala.
Zkoušel jsem to na nejnovější verzi phpBB, tedy 3.0.7-PL1.
Kde by mohl být problém?
Našel jsem spoustu articlů na internetu, ale nikde žádné řešení. Všude se píšou nesmysly typu, že je vypnutá funkce mail() a podobné hlouposti. Funkce mail není vypnutá, protože ji běžně využívám a funguje. Nehledě na to, že kdyby byla, tak by nešel odeslat ani jeden e-mail.
SMTP nevyužívám. Cca půl roku zpátky jsem rozesílal mailingy bez problému. Nevím, kde může být chyba.
Mám více fór. Všude stejná chyba. Může být problém ze strany hostingu? Nějaký špatně nakonfigurovaný modul, či něco podobného?
Děkuji za každou věcnou radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|