| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BoB Účastník

|
Zaslal: 13 březen 2006 17:15 Předmět: Peticia za navrat slovenskeho phpbb.sk |
|
|
Prosim setkych co boli registrovany na povodnom phpbb.sk
nech sa tu vyjadria k tomu co tu vyviedli s nasim milovanym phpbb.sk
a rad by som vedel ci este existuje databaza s toho fora.... ak hej tak by som ju poprosil a my co sme verny slovenskej komunite si ho spojazdnime na novo nie ze by mi vadilo ze nas češi totalne zrušili ale mal som tam uz taku urcitu svoju udomacnenost a tu sa necitim dobre kludne nech je na oboch forach reklama toho druheho ale preco sme nemohli zostat separe az tak nam vadilo ze nemame take velke forum ako češi?? nahodou mne to nevadilo naopak mi to vyhovovalo este som sa v tom ako tak dobre citil ale tu sa mi to vrcholne nepozdava nedokazem sa tu zorientovat citim sa ako v cudzom meste... preto prosim setkych vernych neh sa k tomu vyjadria....
clovek je dva ci tri dni bez netu a co sa porobý _________________ http://astralgate.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 březen 2006 17:45 Předmět: Re: Peticia za navrat slovenskeho phpbb.sk |
|
|
| BoB napsal: | Prosim setkych co boli registrovany na povodnom phpbb.sk
nech sa tu vyjadria k tomu co tu vyviedli s nasim milovanym phpbb.sk | tu nikto nic nevyviedol, a inac zaradil si to do zlej kategorie
| BoB napsal: | | nie ze by mi vadilo ze nas češi totalne zrušili ale mal som tam uz taku urcitu svoju udomacnenost | cesi nas nicim nezrusili, je to na hlavu rozdelovat komunity, ked tu je uz zabehnuta a velka, ani phpbb.cz nema na tuto a nikdy mat nebude
| BoB napsal: | | az tak nam vadilo ze nemame take velke forum ako češi?? nahodou mne to nevadilo | neviem ako si dosiel nato stou velkostou
| BoB napsal: | | tu sa mi to vrcholne nepozdava nedokazem sa tu zorientovat citim sa ako v cudzom meste | neviem, ale vyzera to tu tak isto ako na phpbb.sk
| BoB napsal: | | clovek je dva ci tri dni bez netu a co sa porobý | no vidis a makler je par dni chory a je v krachu ani sa nenazda, tak to chodi vsade )
Inac pisal si mi a ja som ti podal odpoved preco tomu tak je. _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BoB Účastník

|
Zaslal: 13 březen 2006 20:31 Předmět: |
|
|
ale preco sa sem aspon nepresunula aj databaza urcite sa to nejako da vet ste tu same supermozgy... proste na tom starom som sa citil ako doma teraz sa citim ako dedincan v vo velkomeste s mrakodrapmi.... proste mne to tak vyhovovalo ako to bolo.... Zato ze sme boli mensi a slabsi a oni Vacsi a lepsi
nemuseli ste nas hned spajat lepsie povedane uplne zrusit stare forum lebo vy ste ho nespojili ale zrusili a na povodnu domenu ste dali odkaz na tochto giganta.... stacilo na povodne forum dat odkaz na toto a kto chce nech ide sem ale nie len tak zrusit to v com sme seci pboli zabehnuty a mali sme to tak radi _________________ http://astralgate.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BoB Účastník

|
Zaslal: 13 březen 2006 20:34 Předmět: |
|
|
ked som piatok odchadzal prec tak som tam napisal par dotazov co som potreboval vediet a reku sak ked pridem uz budem mat odpoved lebo tam boli fakt genialny ludia a pridem a forum fuc aby som pisal setko znovu no to urcite toto forum mi nen simpaticke I love phpbb.sk...... a hotovo... fnuuuuuuuuuuuuuuuuuuk a fnuuuuk a fnuuuuuk _________________ http://astralgate.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
gumy_1337 Člen týmu

|
Zaslal: 13 březen 2006 20:48 Předmět: Re: Peticia za navrat slovenskeho phpbb.sk |
|
|
bol som regnutý, tiež si myslím, že by sa patrilo mať sk, ale načo to je, keď rozumieš aj česky? a keby sme začali phpbb.sk tak čo z toho? chodil by si aj tu a keby ti nikto neodpovedal tam prišiel by si tu ..... boli by tu tie isté príspevky.....
Je to smiešne, je to nezmysel, je to absurdné, a je to impulzívne ................. takže .......... pokúsime sa to rozhýbať ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_rasel^ Přispěvatel

|
Zaslal: 14 březen 2006 00:02 Předmět: |
|
|
Co tak skor zvednotit http://www.phpbbcz.com/ a http://www.phpbb.cz/ spojenim databaz? A na tomto fore vytvorit sekciu pre slovenske a ceske lokalizacie (dost podstatne v takomto fore), aby sa to nebylo? _________________ [w] by _rasel^ | "A man can't avoid what he's meant to do, when he's meant to do it, even if he doesn't really want to."
Etomite CMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_rasel^ Přispěvatel

|
Zaslal: 14 březen 2006 00:14 Předmět: |
|
|
2 JanoF: To je mile, ze sa ti to zda vtipne. Ze sa cesi nevedia zjednotit ... (kto vie, preco?)
Na phpbb.sk (alebo tu) by bodla aspon wiki stranka, kde by uzivatelia pisali claky... _________________ [w] by _rasel^ | "A man can't avoid what he's meant to do, when he's meant to do it, even if he doesn't really want to."
Etomite CMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2006 00:22 Předmět: |
|
|
| _rasel^ napsal: | 2 JanoF: To je mile, ze sa ti to zda vtipne. Ze sa cesi nevedia zjednotit ... (kto vie, preco?)
Na phpbb.sk (alebo tu) by bodla aspon wiki stranka, kde by uzivatelia pisali claky... | to je pekne, najdi takych ludi, najdu sa tak mozno 2-3 co by fakt take nieco robili a zadarmo sa pozri na phpbb.cz ake clanky tam maju a kolkati tam su ) je to uplne zbytocna vec pokial sa do toho neopre nejaka partia ludi _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 14 březen 2006 11:05 Předmět: |
|
|
| _rasel^ napsal: | | Ze sa cesi nevedia zjednotit ... (kto vie, preco?) | Hej, my sjednotili Československo  _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_rasel^ Přispěvatel

|
Zaslal: 14 březen 2006 11:50 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | to je pekne, najdi takych ludi, najdu sa tak mozno 2-3 co by fakt take nieco robili a zadarmo sa pozri na phpbb.cz ake clanky tam maju a kolkati tam su ) je to uplne zbytocna vec pokial sa do toho neopre nejaka partia ludi | Mne neslo iba o clanky... nato by som kaslal, ak by som mal nieco pisat. Ale Wiki (MiediaWiki resp. DokuWiki), kde kazdy moze napisat clanok aky len chce, kazdy editovat... moderator (admin) iba porovna verzie a ak tam niekto robi blbosti - rollback resp. blokne toho galgana...
Urcite by tam niekto prispieval. A nie ako tu - su vytvorene sekcie na navody a nic tam nieje (admin nemac cas). Bola by to liahen dokumentacie, navodov, cvs prekladov (DukuWiki ma mod a syn.hl.)... cokolvek.
Ja by som sa o domenu phpbb.sk postaral (ties mam host na websupport) - forum by tam nebolo, ale toto urcite ano. _________________ [w] by _rasel^ | "A man can't avoid what he's meant to do, when he's meant to do it, even if he doesn't really want to."
Etomite CMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BoB Účastník

|
Zaslal: 14 březen 2006 15:00 Předmět: |
|
|
| drake127 napsal: | Hej, my sjednotili Československo  |
Mne to skor pripada nie ako zjednotenie lebo keby ste nas zjednotili tak tu najdeme nase prispevky ale tie tu niesu takze ziadne zjednotene ale iba zrusenie nasho fora poslali nas sem lebo sme nemali cinu moznost _________________ http://astralgate.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2006 15:30 Předmět: |
|
|
| BoB napsal: | | drake127 napsal: | Hej, my sjednotili Československo  |
Mne to skor pripada nie ako zjednotenie lebo keby ste nas zjednotili tak tu najdeme nase prispevky ale tie tu niesu takze ziadne zjednotene ale iba zrusenie nasho fora poslali nas sem lebo sme nemali cinu moznost | o akom ruseni alebo zjednoteni rospravas stale? forum na .sk je zrusene a odkaz je veduci sem, tu sa daju problemy tiez riesit a ovela rychlejsie ako tam, tam to bolo akurat tak preotckovane ako na phpbb.cz _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hojko Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2006 16:37 Předmět: Re: Peticia za navrat slovenskeho phpbb.sk |
|
|
To co je za bordel? Najskor spustis phpbb.sk, potom vypnes, potom opat spustis a opat vypnes. Aky to ma vyznam??? _________________ www.hojko.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_rasel^ Přispěvatel

|
Zaslal: 14 březen 2006 16:53 Předmět: |
|
|
2 hojko: Asi testuje mentalnu prisposobivost uzivatelov na vonkajsie podnety a schopnost prisposobit sa zmenam... (ani mne sa to nepaci) _________________ [w] by _rasel^ | "A man can't avoid what he's meant to do, when he's meant to do it, even if he doesn't really want to."
Etomite CMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubikjuice Profesionál

|
Zaslal: 14 březen 2006 17:13 Předmět: Re: Peticia za navrat slovenskeho phpbb.sk |
|
|
| hojko napsal: | | To co je za bordel? Najskor spustis phpbb.sk, potom vypnes, potom opat spustis a opat vypnes. Aky to ma vyznam??? |
ehm to som sa chcel opytat aj ja _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BoB Účastník

|
Zaslal: 14 březen 2006 18:20 Předmět: |
|
|
mne nejde o to ze teraz musim chodit sem urcite to tu bude rovnako dobre len proste nechapem ze si nas len tak zrusil proste sa ti zdalo ze nas je tam malo tak si to proste zrusil a dal odkaz sem to je trochu detinske nemyslis??? to teraz mi seci co nam chodi malo ludi na fora tak ich zrusime a dame odkazi na ine a vecie???? Hmmm to ja akoze teraz ked mam len tricat uzivatelov za tyzden tak ja zrusim forum a dam odkaz co ja viem na ritual.cz
alebo co???? Nie ja chcem bojovat dat forum do popredia a ziskat si novych ludie a nie "zjednoti" sa z vacsim forom alebo podobne...... a pritom sa sem nase prispevky nepresunuli proste nikto nic nevedel nikto nikomu nic nepovedal len zrazu bumho a forum fuc _________________ http://astralgate.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BoB Účastník

|
Zaslal: 14 březen 2006 18:24 Předmět: |
|
|
ete by ma zaujmalo co s toho mas ked mas na platenom hostingu poondiatu reklamu???? A preco vravite ze ste zjednotili ceske a slovenske forum phpbb podpori ked logo jednoznacne hovori phpb czech republic _________________ http://astralgate.ic.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ameeck Účastník

|
Zaslal: 14 březen 2006 18:49 Předmět: |
|
|
No, JanoF, to co tady píšeš moc k topicu neni tak se nenavazej do OT , a je užasný tě sledovat jak tu pořád do .cz jen rejpeš a sám si teda moc dlouho nevydržel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|