| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vajochmat Nováček

|
Zaslal: 17 říjen 2008 07:54 Předmět: oprávnění pro vyhledávání |
|
|
Dobrý den,
mám takový problém, jedná se o to, že obyčejní uživatelé vidí jinak nabídku fór ve vyhledávání (ve kterých fórech se bude hledat) než administrátor (mám phpbb 3). Ale nemůžu za boha najít, kde by se to oprávnění dalo nastavit...
př:
Admin:
category
---Forum
---Forum
User:
---Forum
---Forum
uživatelé nemůžou prostě kliknout na kategorii a hledat, jestliže chtějí hledat v celé kategorii, musí označit všechna fóra ručně.
Administrátor a modi ale můžou....
díky za pomoc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 17 říjen 2008 09:33 Předmět: Re: oprávnění pro vyhledávání |
|
|
V administrácii choď na Oprávnění Skupinová oprávnění fór vyber Reg. uživatelé a potom zvoľ dané kategórie a potom Pokročilá oprávnění. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
vajochmat Nováček

|
Zaslal: 26 říjen 2008 22:04 Předmět: |
|
|
díky moc, funguje to, ale mám tu další problém, pokud kliknu ve vyhledávání jen na tu kategorii tak mi to vyhledává jen v ní (takže to samozřejmě nic nenajde) a ne ve fórech, dá se i tohle nastavit ?
jako adminovi mi to jde |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 27 říjen 2008 06:35 Předmět: Re: oprávnění pro vyhledávání |
|
|
Musíš nastaviť oprávnenia pre reg. užívateľov. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vajochmat Nováček

|
Zaslal: 28 říjen 2008 10:41 Předmět: |
|
|
to jsem udělal, kategorie se mi tam zabrazují a vyhledávání je povolené, ale když dám vyhledat jako registrovaný uživatel pouze v kategorii, tak to nevyhledává ve fórech té kategorie.
Př.:
Mám tam kategorii
HARDWARE
a fóra
HARDWARE - PROCESORY
HARDWARE - OPERAČNÍ PAMĚŤ
a když kliknu že chci hledat v kategorii HARDWARE, tak bych chtěl aby to vyhledalo i v HARDWARE - PROCESORY HARDWARE - OPERAČNÍ PAMĚŤ
místo toho mi to vyhledá jen v HARDWARE, kde nic není
díky za trpělivost |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 28 říjen 2008 10:59 Předmět: Re: oprávnění pro vyhledávání |
|
|
No, neviem či si dobre nastavil oprávnenia. Musíš nastaviť skupinové oprávnenia fór pre skup. reg. užívateľov. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vajochmat Nováček

|
Zaslal: 28 říjen 2008 12:27 Předmět: |
|
|
| No to jsem udělal, vyhledávání jsem nastavil na ANO, ještě se v tom pohrabu, třeba jsem něco přehlédl. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|