| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Libor Přispěvatel

|
Zaslal: 27 leden 2006 11:42 Předmět: Oprava zobrazování BBCode |
|
|
| Hledám machra na databázi MySQL. Hledám někoho kdo by opravil(poradil) načítání BBCodů. Zobrazují se mi jen značky v hranatých závorkách. Prohledal jsem kde co a ani nikdo nedal tip kde to hledat. Narhněte případnou požadovanou odměnu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek Účastník

|
Zaslal: 27 leden 2006 17:15 Předmět: Re: Oprava zobrazování BBCode |
|
|
| Libor napsal: | | Hledám machra na databázi MySQL. Hledám někoho kdo by opravil(poradil) načítání BBCodů. Zobrazují se mi jen značky v hranatých závorkách. Prohledal jsem kde co a ani nikdo nedal tip kde to hledat. Narhněte případnou požadovanou odměnu. |
Já bych mohl trochu poradit tak napiš!
ICQ 339-210-110
Email krupka.marek@gmail.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 27 leden 2006 20:45 Předmět: |
|
|
| A nemusis mi t nainstalovanej Multiple bbcode mod? Bez neho nektery mody na bbcode nefunguji. To me jen tak napadlo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor Přispěvatel

|
Zaslal: 27 leden 2006 21:04 Předmět: |
|
|
Ne to s tím nesouvisí, nainstaloval jsem pak Advanced BBCode Box v5.0.0
a ten tam je dobře. Ale nezobrazuje se to. Bylo to i před ním. Na ten odkaz znovu mrknu, co kdyby to s tím souviselo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Libor Přispěvatel

|
Zaslal: 28 leden 2006 16:52 Předmět: |
|
|
| Není fullmoded. Jen jsem pečlivě vybíral co mělo nějaký smysl. A v zápalu nadšení jak mi to jde jsem někde udělal osudnou chybu a nevím kde. Cesta zpět není. Poslední co zbývá, snad udělat někde čistou instalaci a přehrát to tam (aby to jelo dál) a mezitím to staré smaznout a začít znovu. Jde obnovit db i jinak než přes admina? Dělá mi to problémy. Přímo v administraci mySQL? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|