| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lucky_Luc Nováček

|
Zaslal: 29 listopad 2004 01:20 Předmět: Odstranění "důležité" u topicu |
|
|
Prosím o radu - ani jako moderátor ani jako admin nemohu odstranit atribut "důležité" či "oznámení" u topicu... již ztratil na aktuálnosti a potřebuji nyní, aby se začal "propadat" níže... nechci ho mazat, jen mu odstranit ten atribut...všiml jsem si, že jako moderator/admin mohu manipulovat s těmito atributy pouze když topic nemá nějaké odpovědi, jinak ne... jde to nějak udělat, popř. existuje na to nějaký mod?
Děkuji moc za odpověď  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kvalitní notebooky,
spolehlivé dřevostavby,
útulné domy,
výhodné
sázkové kanceláře
Apartment in Prague - accommodation in Prag,
prague
apartments, Super finance, levné ubytování
|  |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 30 listopad 2004 15:50 Předmět: Re: Odstranění "důležité" u topicu |
|
|
jde to, edituj uplne prvni prispevek ve foru. _________________ www.brouzdej.cz :: Váš blog snadno, a rychle
Finery :: Šátky, Doplňky, ručně malované hedvábí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
0908 Přispěvatel

|
Zaslal: 30 listopad 2004 16:59 Předmět: Re: Odstranění "důležité" u topicu |
|
|
ten treba editovat co tu temu vytvoril napr ja som to vytvoril tak musis mna editovat alebo ty si vytvoril tuto temu tak das ze editovat tvoj prvi prsipevok co si zalozil temu a mas to  _________________ http://www.waphry.tk
http://edoland.own.cz/forum/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lucky_Luc Nováček

|
Zaslal: 30 listopad 2004 20:48 Předmět: Re: Odstranění "důležité" u topicu |
|
|
Děkuju moc za radu, já jsem se pořád snažil tam dojít přes "moderovat forum" - takhle už se mi to podařilo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|