| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
3Dmonk Nováček

|
Zaslal: 15 říjen 2008 15:40 Předmět: Nezobrazují se Fora! |
|
|
Ahoj kouknul jsem a nikde jsem tento topic nenašel tak píšu. Mám foro "http://male-koprivy.chytry.cz/forum/index.php" a nezobrazují se mi fora vlastně nic? dělám někde chybu? obecné>správa for> vytvořit nové forum
Díky moc
(kdyby byli potřeba nějaké jiné info tak napište!) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
3Dmonk Nováček

|
Zaslal: 15 říjen 2008 16:56 Předmět: Re: Nezobrazují se Fora! |
|
|
| 3Dmonk napsal: | Ahoj kouknul jsem a nikde jsem tento topic nenašel tak píšu. Mám foro "http://male-koprivy.chytry.cz/forum/index.php" a nezobrazují se mi fora vlastně nic? dělám někde chybu? obecné>správa for> vytvořit nové forum
Díky moc
(kdyby byli potřeba nějaké jiné info tak napište!) |
Tak vyřešeno! ale menší problém jak se vytvoří topici? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 15 říjen 2008 17:07 Předmět: Re: Nezobrazují se Fora! |
|
|
Oprávnenia a tlačidlá... hľadaj odpovede na phpBB.cz.. je to tam 1000x zodpovedané, takže neklaď rovnakú otázku... _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
3Dmonk Nováček

|
Zaslal: 03 listopad 2008 13:13 Předmět: Re: Nezobrazují se Fora! |
|
|
| Víš od je takový problém asi s databází nwn když vytvořim v administraci je ale ne na foru? a když už je na foru tak je něco špatně. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|