| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jiří Hübner Účastník

|
Zaslal: 14 leden 2006 14:59 Předmět: Nevybroušené tlačítka |
|
|
Prosím vam, mám na mém forum vzhled The Brink of Insanity, ale když tam dám ČJ tlačítka, jsou dost nedokonalá... Podívejte se na to: http://nokiamania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4
Je to přímo docela hnusný... nevíte, kde sehnat tlačítka přímo pro tento vzhled nebo nějaké lepší řešení??
díky moc... _________________ Šéfredaktor NokiaMania.cz
www.nokiamania.cz/forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 14 leden 2006 15:19 Předmět: Re: Nevybroušené tlačítka |
|
|
| Jiří Hübner napsal: | Prosím vam, mám na mém forum vzhled The Brink of Insanity, ale když tam dám ČJ tlačítka, jsou dost nedokonalá... Podívejte se na to: http://nokiamania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4
Je to přímo docela hnusný... nevíte, kde sehnat tlačítka přímo pro tento vzhled nebo nějaké lepší řešení??
díky moc... |
já když jsem si dávala jiný vzhled fora, tak jsem nechala půdovní tlačítka a pouze přepsala text na český. Tak to zkus též udělat.
A nebo to zkus přes nějaký grafický program si už upravit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jiří Hübner Účastník

|
Zaslal: 14 leden 2006 15:36 Předmět: Re: Nevybroušené tlačítka |
|
|
díky, zkusím si s tím pohrát nebo sehnat odněkud jinud.. _________________ Šéfredaktor NokiaMania.cz
www.nokiamania.cz/forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
HolyKiller Účastník

|
Zaslal: 14 leden 2006 21:17 Předmět: Re: Nevybroušené tlačítka |
|
|
Mno budto prepises ty puvodni jen na cesky a nebo vezmes original tlacitka ze SubSilver templatu a jen predelas parvy
Nejlepsi je na to PhotoShop
Nahradis si paletu barev za jiny barvy a pak to jen aplikujes na vsecky tlacitka a je to .... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|