logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Nemůžu se dostat do administrace fóra

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GM
Anonymní





PříspěvekZaslal: 08 prosinec 2002 11:17    Předmět: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

Dobrý den, vyskytl se u mě nemalý problém. Poprvé když jsem instaloval phpBB 2.0.3 na svoje webové stránky, vše proběhlo hladce, žádný problém. Pak jsem z důvodu výpadku wz (webzdarma) diskuzi musel instalovat znovu. Vše šlo docela haldce, někdy s malými problémy. Od té doby, co měl poskytovatel webového prostoru webzdarma problémy, již diskuzi v pořádku rozběhnout nemůžu. Chtěl bych se zeptat jestli se jedná o problém serveru či problém zaviněný mnou.

Zde je text který na mě "vyblafne" když chci vstoupit do administrace phpBB 2.0.3

Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access templates/subSilver/images/lang_czech in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php on line 291

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php:291) in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/admin/pagestart.php on line 43


Někdy se k tomuto textu přidávají další varování vztahující se k jiným souborům. Na závěr bych chtěl říci, že php není mou parketou, a tak i když je problém banální, byl bych rád, kdyby jste se mi to snažili vysvětlit jako laikovi. Mockrát děkuji za všechny odpovědi. Cool
Návrat nahoru
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 08 prosinec 2002 12:55    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

někakaja ašibka na WZ, nevím proč ale prostě to tam nějak dělá jako že pokud chci ověřit zda takto existuje adresář a ne soubro, tak to hodí varování a díky tomu už pak nejde zobrazit stránka protože už tam je něco zobrazenýho před posíláním hlaviček.
chce to jen zaremovat ten řádek a místo něj dát

$img_lang = $board_config['default_lang'];

_________________
:: Official phpbb CZ team ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 08 prosinec 2002 12:56    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

Při tom sem koukal že ty skripty pokud nainstaluju čistě phpBB třeba 2.03 a ty původní třeba z 2.00 který prošly řadnou upgdatů jsou už sakra jinačí. Taky sem koukal že WZ má teď stejný problém s tím kešováním stránke jako pipni
_________________
:: Official phpbb CZ team ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní






PříspěvekZaslal: 10 prosinec 2002 20:53    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

Ono to lae stale blbne aj po zmene ktoru si tu napisal.Ale si myslim ze je to tym cacheovanim...

Porad nejaky free webhosting...(okrem host.sk,webzdarma.cz)
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: 10 prosinec 2002 20:58    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

Ono to lae stale blbne aj po zmene ktoru si tu napisal.Ale si myslim ze je to tym cacheovanim...

Porad nejaky free webhosting...(okrem host.sk,webzdarma.cz)
Návrat nahoru
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 10 prosinec 2002 23:31    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

už mně to nebaví hledat, někde to chodilo to co sem psal, pak zase ne a tak pořád dokola.

Třeba ve foru na pipni, který to taky nijak neřeší, sem si změnil v nastavení jen časové pásmo na GMT 0 a jde mně to tam i v IE naprosoto v pohodě a nic se nekešuje

_________________
:: Official phpbb CZ team ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Anonymní





PříspěvekZaslal: 05 leden 2003 22:14    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

Tohle se mi stalo taky Mad Sad Sad
Návrat nahoru
Wolf
Anonymní





PříspěvekZaslal: 05 leden 2003 22:26    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

Jojo už to fachá !!
Návrat nahoru
Sikom
Nováček
Nováček


Založen: 6.1.2003
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 06 leden 2003 16:03    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

mám stejný problém s webzdarma.cz !!! a s těch příspěvků jsem nepochopil jak to odstranit?!!!!? Pomůže mi někdo? Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
admin
Administrátor
Administrátor


Založen: 17.5.2002
Příspěvky: 699
Bydliště: Olomoucký kraj

PříspěvekZaslal: 06 leden 2003 17:18    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

Otevřeš soubor includes/functions.php
Vyhledáš v něm kód:
kód:
$img_lang = ( file_exists($current_template_path . '/images/lang_' . $board_config['default_lang']) ) ? $board_config['default_lang'] : 'english';

ten řádek s tím vyhledaným kódem smaž a nahradě je tímto:
kód:
$img_lang = $board_config['default_lang'];


Toď vše

_________________
:: Official phpbb CZ team ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wEncA
Anonymní





PříspěvekZaslal: 15 březen 2003 15:14    Předmět: Re: Nemůžu se dostat do administrace fóra Citovat

GM napsal:

Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access templates/subSilver/images/lang_czech in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php on line 291

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/includes/functions.php:291) in /3w/aktualne.cz/d/diskuze/diskuze/admin/pagestart.php on line 43



Tak to vezmu od zadu. Ta druhá chybová hláška se nezobrazí, když odstraníš první. No a to první hlášení se dá obejít z@vináčem prče file_exists(), takže to bude @file_exists().

Ozkoušel jsem to i na Webzdarma a fuguje. PS: tento problém se mi ukázal i při provozu PHP Nuke
Návrat nahoru
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa