| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rockii
|
Zaslal: 28 květen 2008 21:27 Předmět: Nefunkční administrační panel |
|
|
Předem omlouvám se že přidávám tento spam do vašeho fóra.
Po přihášení na fórum kliknu na odkaz "Administrace fóra" a hodí mi to chybu Chyba 404 - soubor nebyl nalezen (je to na wz.cz). Hledám to tu už druhý den a bohužel jsem se nedohledal žádné pomoci.
ps.: složka admin je nahraná správně
Předem děkuji za pomoc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 29 květen 2008 10:45 Předmět: Re: Nefunkční administrační panel |
|
|
blbr nastavena cesta ke scriptum fora, nejakej soubor chybi, nebo je blbe nahranej _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Rockii
|
Zaslal: 29 květen 2008 12:57 Předmět: |
|
|
problem vyřešen > špatná cesta ke scriptum
díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DesoSVK
|
Zaslal: 28 září 2008 11:10 Předmět: Re: Nefunkční administrační panel |
|
|
| Mam podobny problem prosim o pomoc pretoze narozdiel od autora tohto tematu ja nevie ako to vyriesit... spatna cesta ke scriptum, mohol by mi niekto opisat co to znamena a ako to podrobnejsie vyriesit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|