| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Karel Novotný Anonymní
|
Zaslal: 24 duben 2003 23:39 Předmět: Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu zda |
|
|
Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu zdarma ?
Byl by moc hodnej, potrebuju nejakej prostor na forum phpbb a nemam zrovna zadny penize a potrebuju forum pro náš klan ke hže Operace Flashpoint. Prosím, byl by tady tak někdo hodnej a udělal podomenu ? Doufám, že se někdo najde, tak zatím. CAU Karel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pavel Účastník

|
Zaslal: 26 duben 2003 18:10 Předmět: Re: Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu |
|
|
| Karel Novotný napsal: | | Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu zdarma ? |
To je docela dobrej fór...
Nevíš o webhostincích zdarma?, podporujou i PHP a MySQL, co víc potřebuješ?... _________________ Pavel
Stavební spoření pro každého |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vesa. Anonymní
|
Zaslal: 28 listopad 2003 20:57 Předmět: Re: Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu |
|
|
ja sem hodná duše... napiš mi na meil [ vesan.email@seznam.cz ]  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomáš Anonymní
|
Zaslal: 22 květen 2004 11:14 Předmět: Re: Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu |
|
|
No já bych taky potřeboval subdoménu nebo freeweb s podporou PHP a MYSQL, ale nesmí to bejt webzdarma.cz (nechodí mi tam PHP NUKE, pořád mi padá databáze). Odpovězte mi prosím buďto na mail: tomjakweb@seznam.cz nebo na ICQ: 156078983
Dík  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Syntax_Error-CZ Přispěvatel

|
Zaslal: 24 květen 2004 10:21 Předmět: Re: Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu |
|
|
no, nejni jen webzdarma
doporucuju cheknout http://www.kbx.cz ale musi vam to schvalit administrator;
| citace: |
Pro studenty a neziskové organizace nabízí naše společnost službu WEBHOSTING ZDARMA. Tato služba poskytuje:
» potřebný diskový prostor
» jednu 10 MB e-mailovou schránku
» FTP přístup
» POP3 a IMAP přístup k poště
» WEBMAIL
» PHP, PERL, MYSQL podpora
» jednu MYSQL databázi
» BEZ podpory a hotline
» možnost hostovat pouze doménu třetího řádu na našich serverech
|
jsou i dalsi moznosti, ale tohle by vas mohlo obzvlast zajimat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOm16V

|
Zaslal: 03 červen 2004 22:41 Předmět: Re: Nebyl by tak někdo hodnej a udělal by mi u něj pododmenu |
|
|
| Syntax_Error-CZ napsal: | no, nejni jen webzdarma
doporucuju cheknout http://www.kbx.cz ale musi vam to schvalit administrator;
| citace: |
Pro studenty a neziskové organizace nabízí naše společnost službu WEBHOSTING ZDARMA. Tato služba poskytuje:
» potřebný diskový prostor
» jednu 10 MB e-mailovou schránku
» FTP přístup
» POP3 a IMAP přístup k poště
» WEBMAIL
» PHP, PERL, MYSQL podpora
» jednu MYSQL databázi
» BEZ podpory a hotline
» možnost hostovat pouze doménu třetího řádu na našich serverech
|
jsou i dalsi moznosti, ale tohle by vas mohlo obzvlast zajimat  |
to vypada dobre...jdu na to kvknout  _________________ TOm