| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 09 červen 2002 08:36 Předmět: neaktivní odkazy v administraci |
|
|
| taky se vám stává že po záloze databáze (u mne s kompresí) jsou všechny odkazy v levém sloupci administrace neaktivní??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 09 červen 2002 12:09 Předmět: odpověď |
|
|
| To se mi nestalo, ale faktem je, že ta záloha proběhla vždy nějak chaoticky, od té doby to nezálohuju odtud ale zálohuju komplet databázi dumpem přes phpmyadmina |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Na výzvědách Anonymní
|
Zaslal: 09 srpen 2002 23:59 Předmět: Re: neaktivní odkazy v administraci |
|
|
| kubson napsal: | | taky se vám stává že po záloze databáze (u mne s kompresí) jsou všechny odkazy v levém sloupci administrace neaktivní??? |
Teď se pokouším zprovoznit taky fórum a mám to to samý. Řeším to tlačítkama "zpět" (IE 6.0)
Pavel
[url]forum.paysoft.cz[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 10 srpen 2002 10:52 Předmět: Re: neaktivní odkazy v administraci |
|
|
no kazdopadne je po zaloze aktivni logo v levem hornim rohu to te vrati na obsah fora... mozna lepsi reseni nez <back  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 11 srpen 2002 04:57 Předmět: Re: neaktivní odkazy v administraci |
|
|
Zálohování je tady kapitola sama pro sebe
Nechtěl bych raději ani zkoušet jak asi funguje obnovení zazálohovaných dat
Doporučuji spíš tohle vůbec nepoužívat a použít pro zálohování myPHPAdmin. v nové verzi bude administrace úplně jiná a snad to tam bude OK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|