| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black_Raven Nováček

|
Zaslal: 23 duben 2008 21:38 Předmět: |
|
|
Může mi dát někdo podrobný návod na změnu vzhledu fóra ? Složku Vietcong už mám překopírovanou v templates, společně se subSilver, ale nevím jak ten Vietcong aktivuju a subSilver deaktivuju ...
Díky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Black_Raven Nováček

|
Zaslal: 24 duben 2008 06:13 Předmět: |
|
|
| Takže už jsem ho i nainstaloval a v konfiguraci vybral, ale porad tam mam ten stary ... Tu na Fóru se píše, že mám změnit nějaký soubor, mohl by mi někdo říct jaký a kde?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
storm.666 Nováček

|
Zaslal: 24 duben 2008 07:14 Předmět: |
|
|
| ...administrace/obecné/konfigurace - zkontroluj ignorovat uživatelovo nastavení,dej ano a nad tím zvol vzhled natvrdo... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Black_Raven Nováček

|
Zaslal: 24 duben 2008 14:27 Předmět: |
|
|
ok, díky moc, už mi to šlape  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Honzza
|
Zaslal: 29 listopad 2008 11:44 Předmět: Re: navod na instalaci noveho stylu |
|
|
| Renni napsal: | Stala se mi nemilá věc.Exportoval jsem styl který neměl všechny soubory
a teď mi to hlásí chybu
| kód: | phpBB : Critical Error
Could not open fiblack_lang_czech template config file
DEBUG MODE
Line : 503
File : functions.php |
Poradťe jak to mám napravit.V php jsem úplný nováček.
Fórum je na stránkách www.pavouk-ally.unas.cz |
Ahoj jak se da vyresit todle? Stava se mi to casto kdyz chci nainstalovat novej vzhled  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 29 listopad 2008 15:50 Předmět: Re: navod na instlaci noveho stylu |
|
|
Vzdyt to samo pise . Chybi tomu ceska slozka. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
|
|
|