logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

Nastavení fóra tak,aby se načítala na přímé adrese ic.cz

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AndreasV
Nováček
Nováček


Založen: 4.11.2009
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 04 listopad 2009 19:39    Předmět: Nastavení fóra tak,aby se načítala na přímé adrese ic.cz Citovat

Chtěl bych se zeptat,jestli se dá již "nainstalované" fórum,které mám na ic.cz asi v adresáři root,přesunout bez nějakých problémů tak,abych zadal www.nazevstranky.ic.cz a načetlo se mi rovnou fórum. V tuto chvíli to mám tak,že musím rozkliknout složku Phpbb,abych se dostal na fórum. Prozatím jsem to vyřešil indexem.html s přeměrováním na http://nazevstranky.cz/phpBB2/index.php . Chtěl bych to ale tak,jak jsem uvedl výše.

V tom FTP klientu asi označím fórum phbb2 a dám přesunout,ale nevím,kam bych to měl přesunout,aby bylo fórum bráno jako root a ne složka v rootu.

Těžko se mi popisovalo to,co chci,tak doufám,že někdo pochopí a poradí mi ,díky. Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 04 listopad 2009 19:58    Předmět: Re: Nastavení fóra tak,aby se načítala na přímé adrese ic.cz Citovat

Najlepšie bude, keď do rootu na serveri prenesieš obsah zložky phpBB3 fóra, ktoré stiahneš z phpBB.com, nainštaluješ ho a prekonvertuješ svoje staré phpBB2 fórum do najnovšej verzie phpBB3. Návod na konverziu nájdeš na fóre phpbb.cz
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AndreasV
Nováček
Nováček


Založen: 4.11.2009
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 04 listopad 2009 20:12    Předmět: Citovat

1.Rád bych zůstal,zachoval phbb2 fórum.
2.Nevidím na phpbb.cz zatím žádný návod na konverzaci.
3.Hlavní dotaz: Když bych instaloval tu phpbb3 - kam ji v FTP klientovi mám nahrát?
Když to nahraju do prázdné cesty s / ,tak se mi to uloží do rootu,ze kterého se mi to pak načte na stránkách jako nějaký archiv ---> fórum/instalace se nenačte přímo. Nyní,abych tam neměl ten archiv,tak mám index.html ,ve kterém mám přesměrování na to fórum alespoň.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 04 listopad 2009 20:29    Předmět: Re: Nastavení fóra tak,aby se načítala na přímé adrese ic.cz Citovat

1. Podpora pre phpBB2 sa k 1.1.2009 skončila, akékoľvek problémy budeš musieť riešiť svojpomocne
2. Návod: http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=50&t=10310
3. Najpravdepodobnejšie do zložky www, prípadne public_html, to záleží od nastavenia webhostingu

Ďalšie otázky smeruj na oficiálnu českú podporu phpBB.cz

_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
AndreasV
Nováček
Nováček


Založen: 4.11.2009
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: 04 listopad 2009 20:46    Předmět: Citovat

Už vím,proč jsem neinstaloval tu phpBB3 - nejde pokračovat v instalaci kvůli nějaké chybě při testu,můžu kliknout pouze na test again.Nepoznám anevím,jak se chyba dá vyřešit.Podívám se na phpBB.cz,ejstli něco nenajdu.
Zkoušel jsem teď přesunout to forum,ale nejde to. Jsem asi v základní cestě,tj. root a jinam už to přesunout nejde. Nebo nevím.

Pokud by měl někdo zkušenosti s ic.cz a mým problémem,tak mi prosím poraďte.

EDIT: Zkusil jsem to s jiným hostingem a už mi jde jak instalace phpbb3,tak načtení na hl. stránce. Založím si tedy hold nové stránky a udělám nové fórum,ať to mám pořádně Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 05 listopad 2009 08:02    Předmět: Re: Nastavení fóra tak,aby se načítala na přímé adrese ic.cz Citovat

Bez toho, aby sme vedeli znenie Tvojej chyby Ti nik neporadí.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa