| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka_P Účastník

|
Zaslal: 23 listopad 2003 14:14 Předmět: nastaveni CHmodu ve Windows Commanderu |
|
|
Nevíte nekdo jak nastavir CHmod na slozku ve wincomanderu? Hledal jsme to, i v napovede, ale nic jsem nenasel, nevite nekdo jak v cese verzi? díky  _________________
:: Jirka :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukymann Častý přispěvatel

|
Zaslal: 23 listopad 2003 18:11 Předmět: Re: nastaveni CHmodu ve Windows Commanderu |
|
|
| jednoducho do command promptu napises bud: "chmod 777 subor" alebo "site chmod 777 subor" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 23 listopad 2003 19:46 Předmět: Re: nastaveni CHmodu ve Windows Commanderu |
|
|
A neni jednodussi si oznacit insert vsechy soubory a adresare kterych se to tyka a pak vlevo nahore dat v menu soubory Zmena Atributu ?  _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukymann Častý přispěvatel

|
Zaslal: 23 listopad 2003 20:00 Předmět: Re: nastaveni CHmodu ve Windows Commanderu |
|
|
aj tak sa da |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jirka_P Účastník

|
Zaslal: 24 listopad 2003 13:03 Předmět: Re: nastaveni CHmodu ve Windows Commanderu |
|
|
uz jsme to vyresil. Pouzil jsem to co rekl kukyman, ale poradil mi to kozlik  _________________
:: Jirka :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|