| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
L-D-A Anonymní
|
Zaslal: 14 květen 2003 01:13 Předmět: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
Zdravím, poradí mi někdo kde sehnat File Attachment Mod 2.3.7 s českým překladem? Potřeboval bych ho velmi nutně.
Předem velmi děkuji.
Ještě by mě zajímalo kde sehnat Statistics Mod v češtině a který je nejlepší (stačil by takový, který je namto fóru ) Veškeré odkazy co jsem viděl mě odkazovali někam jinam
Díky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L-D-A Anonymní
|
Zaslal: 15 květen 2003 15:49 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
Dík.
Uz jsem ten File Attachment mod nainstaloval 2x (i s View attachments addonem) a uplne v poho, vybornej mod. Doporucuju vsem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L-D-A Anonymní
|
Zaslal: 15 květen 2003 23:22 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
Tak na ten odkaz na Statistics mod me to nepustilo, tak sem si stahl 2.1.5 a prelozil si ji do cestiny.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 18 květen 2003 11:09 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
jo no, tez sem to udelal takhle, ale nefungujou mi smajlici, nevite nekdo proc??? pokud by ste se chteli mrknout, tak forum je na http://versti.wz.cz/forum
Čuga  _________________ dont worry be happy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 18 květen 2003 17:58 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
jo jeste jedna otazecka... Azu, co mas u tech statistik za odkaz??? ja tam mam normalne odkaz na statistics.php, ale ty to mas podle vseho udelane jinak, muzes mi ho tu napsat??? thx
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L-D-A Anonymní
|
Zaslal: 18 květen 2003 18:36 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
Jo tak smajlící mi taky nefungujou!
Ale nevim, jeste sem se na to nekoukal kde by mohl nejt problem.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 19 květen 2003 14:05 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
| Čuga napsal: | jo jeste jedna otazecka... Azu, co mas u tech statistik za odkaz??? ja tam mam normalne odkaz na statistics.php, ale ty to mas podle vseho udelane jinak, muzes mi ho tu napsat??? thx
Čuga  |
mám to taky tak _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 19 květen 2003 16:19 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
no ale me to nijak nebere v uvahu, ze jsem prihlaseny a proste mi to ukaze statistiky jako neprihlasenemu uzivateli, kdezto u tebe to funguje lip...
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 21 květen 2003 08:25 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
No jde mi o to, ze tobe to pri najeti na odkaz ukaze statistics.php?sid=1asdf atd. no a me to tam nechava jenom statistics.php...
to by me zajimalo, jak si udelal...
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 21 květen 2003 18:06 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
to je jen identifikátor session, někdy to tam je někdy ne, to záleží na cookies a nastavení PHP _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 21 květen 2003 21:18 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
no ja mam cookies vyple a jede mi to u tebe tez, takze asi bude problem v nastaveni php, jake nastaveni tim myslis???
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 21 květen 2003 22:09 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
nevim sice, jak si to udelal ty, ale ja sem si upravil include/page_header.php nasledovne
| kód: |
-------FIND>
'U_GROUP_CP' => append_sid('groupcp.'.$phpEx),
-------AFTER-ADD>
'U_STATISTICS' => append_sid('statistics.'.$phpEx),
|
pak uz staci jenom do template/subSilver/overall_header.php nekam hodit odkaz a tam dat <a href="U_STATISTICS">Statistiky</a> jo teda podle toho navodu si tam pro subSilver muzes pridat jeste ikonku statistik... a hureyyyy funguje mi to stejne jako tady
Čuga
PS podpisy v satne  _________________ dont worry be happy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Čuga Přispěvatel

|
Zaslal: 28 květen 2003 21:44 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
jo jinak uz sem zjistil, proc nefungovali ti smajlici, jenom to chce zmenit u v module.php hnedka ze zacatku je tam u neceho hodnota 0, tak tu zmente na 1...
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
L-D-A Anonymní
|
Zaslal: 04 červen 2003 18:56 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
| Jak zprovoznit ve statistikach aby to zapocitavalo i smajliky ktere jsem pridal rucne, a ne jen zakladni sadu??? Netusi nekdo? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 05 červen 2003 12:54 Předmět: Re: NALÉHAVÉ - File Attachment Mod 2.3.7 v češtině |
|
|
to se počítá samo nebere to nic konkrétního ale podle toho jak se vyskytují v textu _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|