| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 16 září 2002 22:15 Předmět: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
Zde bych byl rád, kdyby sem psali lidé, co by chtěli spolupracovat s Azem . Ihned bych začnul s nabídkou. Pane Azu! Již jsem vám napsal žádost na vaše ICQ, i na e-mail! Ale žádná odpověď! To vypadá že o help již nestojíte Prosím odpovězte, jestli se vám help ještě pořád šikne! Jestli jo, tak budu rád spolupracovat! _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 16 září 2002 23:00 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
)) díky, bohužel je pravdou, že u toho nesedím 25h denně jak by se některým co mně trochu znaj mohlo zdát a tak sem se k tomu dostal až teď  _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 17 září 2002 17:26 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
j, thx. btw poslal sem ti na ICQ informaci o tom, jakej help mohu poskytnout. Pravděpodobně by bylo asi lepší, kdybysme používali fórum, koneckonců jde to i když je jeden z nas offline  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kinky Účastník

|
Zaslal: 18 září 2002 03:23 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
| Azu napsal: | )) díky, bohužel je pravdou, že u toho nesedím 25h denně jak by se některým co mně trochu znaj mohlo zdát a tak sem se k tomu dostal až teď  |
LOL neverim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 18 září 2002 16:34 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
o jakej help bys stal? samozrejmne bezplatne, to je mensi dan za to, ze sem on-line jenom po vecerech... (mam skolu ) _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 23 září 2002 10:19 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
no, začínám pracovat na novým disajnu.. Je to zatim jenom ve vývoji, ale uvidíš ho! i když o něj asi nebudeš mít zájem, protože ten tvuj je laděnej vew stylu fórka Jinak napiš jakej ghelp bvys chtěl.. sem k dispozici, umím toho dost  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 30 září 2002 16:58 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
| Mr.DrtiPrst napsal: | no, začínám pracovat na novým disajnu.. Je to zatim jenom ve vývoji, ale uvidíš ho! i když o něj asi nebudeš mít zájem, protože ten tvuj je laděnej vew stylu fórka Jinak napiš jakej ghelp bvys chtěl.. sem k dispozici, umím toho dost  |
JA SEM OPRAVDU VŠESTRANEJ !!! _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Juliooo Účastník

|
Zaslal: 08 červenec 2003 23:58 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
No ako to nakoniec dopadlo? Prial ta medzi svojich?  _________________ http://board.acorn.sk |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 19 červenec 2003 11:00 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
no nevim. Jsem prej hodnosti Clen Tymu, a mam na Azua kontakt na ICQ .. ale je otazka jesli neco potrebuje nebo chce ...
ja totiz klidne pomuzu a sem neustale ready  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Sazínek Nováček

|
Zaslal: 15 září 2003 19:02 Předmět: Style a ikonky na míru |
|
|
Ahoj!
Chtěl jsem požádat, zda by byl někdo schopen a ochoten udělat grafický styl phpbb fóra a nějaké ikonky "na míru" v nějaké rozumné cenové kategorii? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ali G Účastník

|
Zaslal: 15 září 2003 21:22 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
zalezi na tom co by sis predstavoval...!? spousta peknych stylu a ikonek je zdarma ke stazeni na webu.  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sazínek Nováček

|
Zaslal: 15 září 2003 21:53 Předmět: Re: Nabídky spolupráce, aneb reakce na žádost o help |
|
|
Vidím, že se v tom vyznáš!
Představoval bych si pomoc jak ve vyhledávání ikon, gifů i smajlíků na webu (tento obor neovládám), tak v konzultacích ohledně možností využití phpbb (phpbbplus .
A také vytvoření cca 4 nových grafických stylů (základem nějaké klasika SilverRed, Silvergreen).
Pracuju (coby zadavatel) tvorbě tenisového serveru (mezinárodního), jehož součástí bude i toto fórum. A rád bych, aby si uživatel (návštěvník) mimo postavičky, vlaječky či řeči mohl nastavit asi čtyři grafické styly - antuku, trávu, beton, halu - tenisové povrchy. Čili by se pod to jako grafický základ dala např. fotka povrchu, apod..
Programátora mám, ale předem mi řekl, ať u něj s grafikou nepočítám  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|