| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MaLer Anonymní
|
Zaslal: 21 srpen 2002 19:17 Předmět: modifikovane CSS |
|
|
| Zdravim, verim ze mi nekdo poradi co jsem prehledl - modifikoval jsem css sablonu v subSilver templates, nahral ji na server a... nic... konkretne slo o fonty, nebot jsem potreboval dodefinovat fonty tak aby to fungovalo korektne na Macu. Pote jsem nasel prislusne fonty take primo v nastaveni skinu, po zmeneni zde to jiz funguje. Muze mi prosim nekdo vysvetlit souvislost mezi csskem daneho skinu a nastavenima v administraci skinu? resp., kde se projevuje obsah ono css souboru? Diky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 21 srpen 2002 20:14 Předmět: Re: modifikovane CSS |
|
|
Ono se to má asi ta, že ten soubor subsilver.css je tam naprosto k ničemu. Leda, že by si někdo děla nějaké sovoje rozšíření, nebo stránky , kde by chěl tento styl použít tak aby to nemusel psát. Když sem se s tím sekal poprvé, tak sem z toho byl také mírně rozhozen a jak magor sem stále hledal kde to změním.
pokud chceš změnu provést ručně, tak to lze převážně v souboru overall_header.tpl, kde je ten styl též sefinovanej přímo v tomto souboru a není v kládán z toho css souboru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 21 srpen 2002 22:33 Předmět: Re: modifikovane CSS |
|
|
| možná se pletu ale když to vyhodíš z toho overalblabla tak ti o potom načítá podle sablony.. tim taky usetris prenos dat.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MaLer Anonymní
|
Zaslal: 21 srpen 2002 22:51 Předmět: Re: modifikovane CSS |
|
|
Yum, diky za odpovedi, to ze se to da NEKDE vyhodit sem si tam precetl, ale nejak sem nedohledal KDE. Takze obe odpovedi jsou spravne Diky! (idealni by mozna bylo, aby se to generovalo do samostatneho CSS souboru podle toho co je nastavene v konfiguraci, ale to bycha si mozna chtel moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 22 srpen 2002 02:20 Předmět: Re: modifikovane CSS |
|
|
doporučuje ale přesto vyhodit to načtení ze souboru CSS (asi sem to tam u sebe už nenašel protože sem to dávno vyhodil) z hlavičky té stránky a to z jednoho a zásadního důvodu. Pokud totiž necháš to načítání sylu z toho subsilver.css tak budeš mít veškeré barvičky a vše natvrdo tak je to to tam definovany a pokud porvedeš nějakou vlastní změnu v administraci tak se ti ta změna nikde nprojeví. Proto je lepěí to nechat tak jak je ten styl definovanej vtom souboru šablony overall_header.tpl _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MaLer Nováček

|
Zaslal: 22 srpen 2002 03:33 Předmět: Re: modifikovane CSS |
|
|
| V okamziku kdy pouzijes jiny theme je vse stejne uplne jinak... takze... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 22 srpen 2002 03:55 Předmět: Re: modifikovane CSS |
|
|
Proto se také doporučuje mít ve fóru jen jeden vzhled.
Když ale použiju jiný vzhled, tak není všechno jinak. jen se začne používat vše z úplně jiného adresáře. Proto je také používání více vzhledů dosti pracné na udržování protože v případě instalace různých MODů je musíte nainstalovat do všech vzhledů.
Jedině pokud použiješ více vzhledů, které se od sebe budou lišit jen barevně a ne rozmístěním třebas položek v havičce, tak je potřeba právě používat to CSS definované v tom souboru overall_header.tpl, protože v případě použití externího souboru subsilver.css se ti ti prostě bude zobrazovat jen defaultně a ne podle zmeny stylu.
Lze totiž nadefinovat několik vzhledů, které budou vycházet z již nainstalovaného vzhledu a měnit v nich jen to co změnit lze v administraci. _________________ :: Official phpbb CZ team :: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|