| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
trabik8osn Nováček

|
Zaslal: 18 říjen 2007 20:11 Předmět: mod pro poviné napsání příspěvku |
|
|
Existuje nějaký mod který by zvolenému uživateli nebo skupině zobrazil při přístupu na portál upomínku na to že má zodpovědět na nějaký příspěvek a zobrazovala by se ta upomínka do doby než by uživatel příspěvek napsal.
jedná se mě o to aby uživatelé odpověděli na dotaz na určitý problém ve kterém potřebuji vědět jejich názor (nemyslím hlasování ale přímo napsání příspěvku) , tohle by je mohlo k tomu donutit.
moc děkuji předem za rady _________________ мл. лт. трабик
ВВ МВД РФ
8 ОСН «Русь» |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
trabik8osn Nováček

|
Zaslal: 28 listopad 2007 20:15 Předmět: |
|
|
to nic neexistuje  _________________ мл. лт. трабик
ВВ МВД РФ
8 ОСН «Русь» |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trabik8osn Nováček

|
Zaslal: 29 listopad 2007 20:35 Předmět: Re: mod pro poviné napsání příspěvku |
|
|
no podle toho jak sem to odzkoušel tak todle je na povolenej přístup až od určitýho počtu příspěvků...já potřebuju něco jinýho.
nějakej mod kterej otevře okno s upozorněním na to že uživatel musí napsat odpověď k danému tématu a dokud ji nenapíše tak se mu bude okno otevírat pořád. _________________ мл. лт. трабик
ВВ МВД РФ
8 ОСН «Русь» |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
Zaslal: 30 listopad 2007 16:14 Předmět: Re: mod pro poviné napsání příspěvku |
|
|
no to by si chcel nejake moc komplikovane.je vela roznych modov ktore sa lisia minimalne.Musis tam mat p post,musis byt regnuty aby si videl obsah atd ale aby ti vyskakovalo pop up okno to asi nie _________________ phpBB Slovensko
predaj a kupa domeny|burza domen|aukcie domen |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trabik8osn Nováček

|
Zaslal: 01 prosinec 2007 20:10 Předmět: Re: mod pro poviné napsání příspěvku |
|
|
| tomco napsal: | | no to by si chcel nejake moc komplikovane.je vela roznych modov ktore sa lisia minimalne.Musis tam mat p post,musis byt regnuty aby si videl obsah atd ale aby ti vyskakovalo pop up okno to asi nie |
jde o to okno, tím snad donutím určité členy aby napsaly názor na řešení určitého problému. _________________ мл. лт. трабик
ВВ МВД РФ
8 ОСН «Русь» |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
Zaslal: 02 prosinec 2007 02:42 Předmět: Re: mod pro poviné napsání příspěvku |
|
|
hold asi si to budes musiet nakodovat sam alebo nejak pospajat existujuce mody tak aby to slapalo
dalsia vec je ta ze mne by to pop up aj tak neukazalo kedze mam adblocker. _________________ phpBB Slovensko
predaj a kupa domeny|burza domen|aukcie domen |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trabik8osn Nováček

|
Zaslal: 03 prosinec 2007 18:05 Předmět: |
|
|
no nakódování u mě nepřipadá v úvahu, sem rád že se mi občas i povede instalace nějakýho modu. No propojení několika to nevím to je asi na mě moc a to ani nevím jaký mody. S tou blokací je mě to jasný, ale nenapadá mě jinej způsob jak to dotyčnému uživateli připomenout _________________ мл. лт. трабик
ВВ МВД РФ
8 ОСН «Русь» |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trabik8osn Nováček

|
Zaslal: 03 prosinec 2007 22:30 Předmět: Re: mod pro poviné napsání příspěvku |
|
|
| tomco napsal: | | ved ten mod co som sem dal mu napise ze tam nema pozadovany pocet postov a tak nemoze pisat alebo citat alebo co |
ale já potřebuju aby musel napsat příspěvek do přesně určeného tématu a nejlépe aby mu vyskakovalo okno které by ho upozornilo, ale aby měl nadále přístup do všech témat. nijak ho neomezit v psaní a čtení témat ale aby mu pořád nabíhalo upozornění na to že musí napsat svůj příspěvek do určitého tématu _________________ мл. лт. трабик
ВВ МВД РФ
8 ОСН «Русь» |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomco Člen týmu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |