| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MMMMM Člen týmu

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 15:46 Předmět: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
Mam forum na IC. Chtěl bych se optat jaké máte zkušenosti z fórem na IC. Jde mi o to, že mnoho lidí mi řeklo, že lepší si koupit webhosting. To proto, že pokud bude např 50 lidí v jedné chvíli, tak se to bude sekat. Máte s tím nějakou zkušenost? Kde je mez té návštěvnosti v jednu chvíli aby se to nesekalo? Dále 250MB prostoru kolik no znamená příspěvku a tak. Jde mi o to, aby sem tam neměl 1000 příspěvků a musel bych ty nejstarší mazat, protže bych se blížil k 250MB. Máte s tím někdo zkušenosti, kolik přibližně příspěvků a atd. si mohu dovolit v těch 250MB. Zajímali by mě vaše osobní zkušenosti, těch kdo fórum již mají
Děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 31 prosinec 2005 16:47 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
příspěvky se ukládají do databáze, nevím jestli je na IC velikost omezená, ale pokud to je spojený, bude to 250MB stačit na zhruba tak deset tisíc let....
je to free hosting a podle toho to taky vypadá, to ale neznamená že to je špatný. Pokud chceš něco "rychlýho", budeš muset platit... _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jasper Nováček

|
Zaslal: 01 leden 2006 18:55 Předmět: |
|
|
| Jo na IC to je vse spojené, takze máš databázi max 250MB, což je dostatek na fórum. Jinak phpbb tam provozovat jde, chvilku jsem tam byl a problemy jsem nezaznamenal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 01 leden 2006 19:00 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
Mno mam forum , kde je okolo 13 000 prispevku, z nich je dost s delsim obsahem a cela DB (nekomprimovana) ma okolo 80MB _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pcraj.com Přispěvatel

|
Zaslal: 05 leden 2006 19:48 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
| nieco vam poviem o fore na ic.cz sam som ho tam mal ale odisiel som z tade...kdze boli problemy ze na 1 pokus nikoho neprihlasilo iba na druhy to ma velmi stvalo a ked som chcel obnovit db tak som zistil ze to akosi nejde nakoniec som ju posielal adminovi aby mi to obnovil |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HolyKiller Účastník

|
Zaslal: 12 leden 2006 16:27 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
| ic.cz de posledni dobou ... vy vite kam ... furt jim to pada ... nejak nejsem spokojen ... co je na tom, ze nabizej 250MB kdyz to mezi 15:00 az 22:00 nejede, pac se to pretizi a spadne to (a to nejsou ma slova ale jejich) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radim93 Přispěvatel

|
Zaslal: 20 leden 2006 20:42 Předmět: |
|
|
| To je spůsobeno tím že je způsobem pravidelný restart,ale povím mohli by ho dát třeba na 3-6 hodinou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radim93 Přispěvatel

|
Zaslal: 21 leden 2006 10:10 Předmět: |
|
|
| OK tak to sorry,přece jenom mám 0 skušenosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DEXTER
|
Zaslal: 23 leden 2006 19:44 Předmět: |
|
|
Ahoj. Zrovna sem instaloval fórum na ic.cz a píše mi to tohle:
| kód: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect.php]: Can't connect to local MySQL server through socket '<h2>pro pripojeni k MySQL databazi pouzijte prosim adresu sql.ic.cz, vice viz http://www.ic.cz/wiki/' (2) in /home/free/ic.cz/r/rockmusic/root/www/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/r/rockmusic/root/www/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/free/ic.cz/r/rockmusic/root/www/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
|
nevíte co s tím ? Dělám to poprvé. Děkuju |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

Založen: 30.5.2005 Příspěvky: 501 Bydliště: Jihlava, Czech Republic
|
Zaslal: 23 leden 2006 20:38 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
| martin.ol napsal: | Co to plácáš? Restart apache se zlogiky musí udělat v době kdy je ten apach přetížený a to ve 3 ráno hold nebude. | Jenže přetížený Apache by měl být výjimkou, ne pravidlem. K restartu serveru (ať už ve smyslu služby nebo stroje) by pravidelně (ve špičce) docházet nemělo. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martin.ol Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

|
Zaslal: 24 leden 2006 00:57 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
| martin.ol napsal: | Njn, nemělo, ale lepší cca minutový restart služby než desetiminutoví restart servru  | of course (btw - apache se restartuje minutu? Na mém localhostu mu to netrvá déle než pár vteřin). _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MMMMM Člen týmu

|
Zaslal: 06 březen 2006 20:44 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
Chtěl bych se zeptat v čem je placený hosting lepší než freehosting.
Samozřejme že je to o technické podpoře ale spíše mě zajímá, proč je free pomalejší, resp. když je prý více uživatelů v jednom čase na foru, tak se forum strašně zpomalí. Nebo v čem jsou výhody placeného d´hostingu, mimo adresy? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drake127 Profesionál

|
Zaslal: 06 březen 2006 23:19 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
| MMMMM napsal: | Chtěl bych se zeptat v čem je placený hosting lepší než freehosting.
Samozřejme že je to o technické podpoře ale spíše mě zajímá, proč je free pomalejší, resp. když je prý více uživatelů v jednom čase na foru, tak se forum strašně zpomalí. Nebo v čem jsou výhody placeného d´hostingu, mimo adresy? | Placený hosting nemá s adresou nic společného
Jde o podporu (a věř mi, že pro vážnější práci se hodí), garance dostupnosti (samozřejmě že ne 100%, ale nějaké reálné číslo - 99,8+%), rychlost (databáze) (na free hostinzích se vydělává z reklamy, takže je tam hodně uživatelů a servery taky nebudou nějak extrémně rychlé). Různá omezení (datová, rychlostní, prostorová). Na slušném free hostingu se může začít, ale pokud se projekt trochu rozjede, je placená varianta nutností. _________________ Žralok, který štěká, nekouše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JessicaCorny Nováček

|
Zaslal: 04 květen 2006 17:19 Předmět: |
|
|
Ahoj Potřebovala bych pomoct, při instalaci mi to napíše tohle:
Během instalace se objevila chyba!
Během nahrávání novější instalace databáze se objevila chyba.
Table 'phpbb_auth_access' already exists
Díky za pomoc!  _________________ I AM CRAZY! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 04 květen 2006 17:35 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
Pouzit tlacitko HLEDAT _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JessicaCorny Nováček

|
Zaslal: 04 květen 2006 17:52 Předmět: |
|
|
A kde je mam vzit?  _________________ I AM CRAZY! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JessicaCorny Nováček

|
Zaslal: 04 květen 2006 18:03 Předmět: Re: Máte zkušenosti z diskuzním fórem na IC? |
|
|
No dobré nic sem nenašla! Nějaké další nápady? _________________ I AM CRAZY! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|