logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

logo logo a zase jen logo

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Vzhled a grafické prvky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HanCZ
Nováček
Nováček


Založen: 28.3.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 28 březen 2008 22:03    Předmět: logo logo a zase jen logo Citovat

Ahoj,
v html se trochu vyznam, ale tohle nechapu...
chtel jsem se zeptat jak na forum dam logo aniz by mi to ukazovalo tohle: " border="0" width="" height="" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" vspace="1" />

jako logo davam toto:

<a href="http://mujboard.cz/stronghold/index.php"><img src="http://img36.picoodle.com/img/img36/4/3/28/f_SCm_d55f844.jpg" border="0" width="300" height="200"></a>

ukazka: http://mujboard.cz/stronghold/index.php
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
Kamil Pešek
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel


Založen: 4.7.2007
Příspěvky: 111
Bydliště: Pilsen

PříspěvekZaslal: 28 březen 2008 23:39    Předmět: Citovat

Protože tam máš chybnej zápis, když si to upravil, tak si to musel nějak zpackat, protože to co ti to ukazuje už je za tagama, tak se to zobrazuje jako normální text, nejlepší by asi bylo sehnat původní kód a znovu vložit...
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HanCZ
Nováček
Nováček


Založen: 28.3.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 09:54    Předmět: Citovat

dík uz to mam, ale tedka mi to ukazuje nad obrazkem nakej ctverec

http://mujboard.cz/stronghold
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 10:30    Předmět: Citovat

Máš tam nezmyselný kód:
kód:
<a href=""><img src="<a href="http://mujboard.cz/stronghold"><img src="http://img36.picoodle.com/img/img36/4/3/29/f_SCm_ec4d6ad.jpg"" border="0" width="300" height="200" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" vspace="1" /></a>


Nahraď týmto:
kód:
<a href="http://mujboard.cz/stronghold"><img src="http://img36.picoodle.com/img/img36/4/3/29/f_SCm_ec4d6ad.jpg" border="0" width="300" height="200" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" vspace="1" /></a>

Mimochodom, prečo umiestňuješ logo svojho fóra na cudí server??? Ak bude mať náhodou server picoodle.com výpadok, Tvoje fórum ostane bez loga.

_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HanCZ
Nováček
Nováček


Založen: 28.3.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 11:00    Předmět: Citovat

^^ jj to jsem jiz opravil a nahradil jsem i picoodle...

ale tedka si nevim rady s tim ctvereckem co se vytvari nad obrazkem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kamil Pešek
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel


Založen: 4.7.2007
Příspěvky: 111
Bydliště: Pilsen

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 11:31    Předmět: Citovat

No ten obrázek je tam, protože tam máš navíc:

kód:
<td><a href=""><img src="%3Ca%20href=" http:="" mujboard.cz="" stronghold="">...</a></td>


Pokud se nepletu, tak tma zkus dát tohle:

Místo:


kód:
<td><a href=""><img src="%3Ca%20href=" http:="" mujboard.cz="" stronghold=""><img src="http://upload.i-cz.net/pics/aabff3a1d8153aa54b91d6d5f83c4c94.jpg" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" border="0" height="200" vspace="1" width="300"></a></td>


Toto:

kód:
<td><a href=""><img src="http://upload.i-cz.net/pics/aabff3a1d8153aa54b91d6d5f83c4c94.jpg" http:="" mujboard.cz="" stronghold="" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" border="0" height="200" vspace="1" width="300"></a></td>

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HanCZ
Nováček
Nováček


Založen: 28.3.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 12:13    Předmět: Citovat

davam tam toto (a stejne je tam ten ctverecek):

kód:
<td><a href=""><img src="http://upload.i-cz.net/pics/aabff3a1d8153aa54b91d6d5f83c4c94.jpg" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" border="0" height="200" vspace="1" width="300"


nesmi to mit zakonceni! (>) jinak se u loga objevi ty tagy na hlavni strance

ale i kdyz tam dam to co mi radis ^^ tak se mi tam ukazou ty tagy (je tam to zakonceni - >)a jeste k tomu ten ctverecek... Sad

jo uz to vidim, udelalo se mi tam:

kód:
<img src="">


nak to poresim... doufam Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 12:29    Předmět: Citovat

citace:
<!-- Start MasterOfAll BannerMod for Nbs Multiforum + LINK MOD -->
<td><a href="index.php"><img src="<a href=""><img src="http://upload.i-cz.net/pics/aabff3a1d8153aa54b91d6d5f83c4c94.jpg" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" border="0" height="200" vspace="1" width="300"" border="0" width="" height="" alt="Obsah fóra TeaM BlacK" vspace="1" /></a></td>
<!-- End MasterOfAll BannerMod for Nbs Multiforum + LINK MOD -->

Tá zvýraznená časť kódu je nezmysel...

_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HanCZ
Nováček
Nováček


Založen: 28.3.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 12:40    Předmět: Citovat

^^ jj, prave tohle nevim proc se tam furt dela...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 29 březen 2008 16:10    Předmět: Re: logo logo a zase jen logo Citovat

Nemáš na fórum umiestniť reklamnú lištu hostingu? Vyzerá to tak, akoby sa tam vkladala nejakým skriptom.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Vzhled a grafické prvky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa