| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prehistorik
|
Zaslal: 06 červenec 2005 19:32 Předmět: Login/Logout dynamická změna tlačítka |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych radu s jednou malou změnou ve fóru. Týká se to dynamičnosti tlačítka login logout. Potřebuju, aby se měnilo dle toho zda daný je přihlášen či ne. Nechci mít na tlačítku napsaný Login/Logout. Je to jen můj dojem, ale víc se mi líbí ta dynamická změna.
Díky za odpověď a radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 06 červenec 2005 21:26 Předmět: Re: Login/Logout dynamická změna tlačítka |
|
|
no, kde? Nahoře to přece v pořádku je  _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prehistorik
|
Zaslal: 06 červenec 2005 21:46 Předmět: Re: Login/Logout dynamická změna tlačítka |
|
|
omlouvám se je to otázka template už se jdu kouknout jak je to řešeno v subsilveru. ale díky za upozornění. už jsem asi trochu přepracovaný  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Mr.DrtiPrst Profesionál

|
Zaslal: 07 červenec 2005 06:48 Předmět: Re: Login/Logout dynamická změna tlačítka |
|
|
není zač, hlavně když to pak bdue fungovat ) _________________ Pokud mne budete chtít kontaktovat, použíjte výhradně ICQ - 327274084
Pokud napíšete soukromou zprávu, pravděpodobně si ji nepřečtu.
Nebojte, hlavy nekoušu a pomáhám moc rád  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|