| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sepko Člen týmu

|
Zaslal: 03 duben 2006 15:09 Předmět: |
|
|
sám som to ešte neskúšal, ale bude to len v súboroch template, inde by som to nehľadal,
osobne sa zravna takým zúženým verziám vyhýbam, nepáčia sa mi, ale niekedy si to vyžaduje celkový vzhľad stránky, asi je to aj tvoj prípad,
ja by som sa tiež prikláňal k takej verzii, že si stiahnem štýl, ktorý má požadovanú šírku, je ich na web niekoľko
na phpBB.com - štýly - demo, si môžeš pozrieť ako vyzerajú jednotlivé štýly ktoré sú u nich k dispozícii,
a ten štýl by som upravoval podľa svojich predstáv, rozhodne je to jednoduchšia cesta, alebo na takom štýle preštudoval, ako je to celé organizované
škoda, že nemám dostatok času, pohral by som sa s tým,
ešte ma napadla jedna vec, nemám to ale vyskúšané,
tým table zadať potrebnú šírku v pixloch, nie v %, a treba doriešiť centrovanie, ak to chceš mať uprostred stránky, tak mnoho zdaru |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 04 duben 2006 09:31 Předmět: |
|
|
| sepko napsal: | sám som to ešte neskúšal, ale bude to len v súboroch template, inde by som to nehľadal,
osobne sa zravna takým zúženým verziám vyhýbam, nepáčia sa mi, ale niekedy si to vyžaduje celkový vzhľad stránky, asi je to aj tvoj prípad,
ja by som sa tiež prikláňal k takej verzii, že si stiahnem štýl, ktorý má požadovanú šírku, je ich na web niekoľko
na phpBB.com - štýly - demo, si môžeš pozrieť ako vyzerajú jednotlivé štýly ktoré sú u nich k dispozícii,
a ten štýl by som upravoval podľa svojich predstáv, rozhodne je to jednoduchšia cesta, alebo na takom štýle preštudoval, ako je to celé organizované
škoda, že nemám dostatok času, pohral by som sa s tým,
ešte ma napadla jedna vec, nemám to ale vyskúšané,
tým table zadať potrebnú šírku v pixloch, nie v %, a treba doriešiť centrovanie, ak to chceš mať uprostred stránky, tak mnoho zdaru |
jj též to nikde nehledám, než pouze v templatě.
jestli se mi to poadří vyřešit a najít, určitě dám vědět  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moe Přispěvatel

|
Zaslal: 13 duben 2006 10:43 Předmět: Re: Layout phpBB |
|
|
| Gyrxiur napsal: | | DODATOK: ja mám napríklad na svojom webe www.pc-mania.org template subSilver totálne prekopaný do modra... |
Já ho mám na http://comics.phorum.cz zase do žluta . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|