| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 17 srpen 2009 00:03 Předmět: LAMA OTAZKA |
|
|
Mám verzi phpbb 3,5 a mam dotaz, potřebuju někde navod. Jak měnit styl u modu ručně. Tzn. Kde do čeho sahnout abych to mohl upravovat, klidně i kaskadu a kde to pak uvidím. A další věc. Libí se mi jeden styl ktery je na verzi 2. A chtěl bych ho nakopnout do verze 3 a nějak to nejde. Prostě potřebuju trochu změnit ksicht webu. Tzn. I jak hýbat s položkama menu. Nic obecného jsem nenašel. Potřebuju obecně vědět do čeho sahnout a kde to uvidím.
Děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 17 srpen 2009 05:20 Předmět: |
|
|
| Tak už jsem přišel na ty soubory, kde bych to měl přepisovat. Jediné co ještě nevím. Jak dotalčit skin s verze 2 do verze 3, potřebuju to nějak znasilnit. Jinak jsem si našel overall_header.html a k tomu přislušný style.css |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 17 srpen 2009 16:51 Předmět: |
|
|
Blbý dotaz. Jaky je rozdíl mezi modem a stylem?
Ja bych potřeboval vysvětlit zakladní pojmy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 17 srpen 2009 18:01 Předmět: |
|
|
Smilujte se někdo na demnou. Vedu tady docela zajimavý monolog. Ja ma standartní administraci. Pochopil li jsem to spravně tak mody jsou funkce a styly je webový xicht. Ale nevím jak mody nakopat do fora. Mam klasickou tabulku administrace. Prostě jsem blbej, ale snažím se. Nejhorší na tom je, že na foru se neda nic kloudného najít.
pomoc!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 17 srpen 2009 18:12 Předmět: |
|
|
| Tak už asi vím jak kopírovat mody. Zkopírovat na ftp a do založky mody. Teda snad. Teď nemám přistup k ftp. Pak si to ve foru nějak aktualizuju. Akorát pořád nevidím tu programovou stránku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 18 srpen 2009 06:59 Předmět: |
|
|
Jak ovlivnim tlačítka a volby fora. Pomoci modu a nebo pomoci stylu? A nebo kombinaci obojího. Případně vypnutí nějakého tlačítka v administraci. A přemistění tlačítka jinam je volba modu, nebo stylu nebo je to někde v administraci, případně kombinace všeho.
Prosím o odpověď. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 18 srpen 2009 07:36 Předmět: |
|
|
| Lama1 napsal: | Blbý dotaz. Jaky je rozdíl mezi modem a stylem?
Ja bych potřeboval vysvětlit zakladní pojmy. |
MOD = modifikácia, tzn. zmena programového kódu, za účelom získania nových vlastností fóra
štýl = vzhľad fóra _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 18 srpen 2009 08:06 Předmět: Re: LAMA OTAZKA |
|
|
Tlačidlá sú súčasťou štýlu. Ich umiestnenie v rámci stránky ovplyvníš v príslušnom html súbore v zložke styles/konkretnystyl/template. Obrázky jednotlivých tlačidiel sa nachádzajú v zložke styles/konkretnystyl/imageset prípadne styles/konkretnystyl/imageset/konkretnyjazyk (cz) _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 18 srpen 2009 08:10 Předmět: |
|
|
| Lama1 napsal: | | Tak už asi vím jak kopírovat mody. Zkopírovat na ftp a do založky mody. Teda snad. Teď nemám přistup k ftp. Pak si to ve foru nějak aktualizuju. Akorát pořád nevidím tu programovou stránku. |
MODy ako také sa nekopírujú na server. Zväčša MOD rozbalíš v PC a pre jeho inštaláciu spustíš v prehliadači súbor xml. Návod na inštaláciu MODov nájdeš na portáli phpbb.cz _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 18 srpen 2009 15:28 Předmět: |
|
|
Nevim jak se mi to podařilo, ale registrovaní uživatele a ani administratoři nemohou do fora přispívat a zakladat nové témata.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lama1 Nováček

|
Zaslal: 18 srpen 2009 17:58 Předmět: info |
|
|
| Tak problém vyřešen reinstalem. Alespoň jsem si procvičil rekonguraci. Akorát se mi tam objeviliy tlačítka až na třetí instalovaní. Takže asi problém na linuxovém stroji. Uvidíme jestli mi to zase časem zmizí či nikoliv. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|