| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ohne-dich Účastník

|
Zaslal: 07 leden 2006 14:39 Předmět: kto mi nainstaluje mody? |
|
|
prosim, zhanam nejakeho ochotneho cloveka co by mi pomohol nainstalovat na moje forum mod na peniaze a banku, ja som to skusal dokonca mam aj v hornej liste Bank ale nechce mi to ajtak ist, asi je probelm v tom SQL to neviem nejak instalovat ci co sa tam robi ... kto by mi pomohol hodit tie dve veci na forum? bol by som mu vdacny .... informacie poslem postou ak mi niekto bude chciet pomoct |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|