| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 10 červen 2002 14:49 Předmět: kodovani v mailech |
|
|
v emailech posilanych forem (napr. upozorneni na novou zpravu) mi v tele emailu zustava radka s nastavenim kodovani ktere je zadano v template.. subject je zadan spravne (pouzivam iso)
co s tim? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kubson Přispěvatel

|
Zaslal: 15 červen 2002 09:10 Předmět: |
|
|
vsiml jsem si ze tenhle problem nema phpbb jen s cestinou ale i se standartni anglictinou - ten radek s kodovanim tam proste zustava!!!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 15 červen 2002 12:02 Předmět: čeština |
|
|
| Tohoto problému jsem si už také všiml, právě pročítám oficiáln forum, tak doufám, že tam bude nějaká oprava a jestli ne, tak se na to zkusím podívat asi zítra sám. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
atm Anonymní
|
Zaslal: 15 červen 2002 14:49 Předmět: emaily správně v češtině, charaset |
|
|
Problém byl odstraněn,
Chtělo to jen uložit souboru ve formátu UNIX kde se zakončují řádky LF a ne jako jinde LF + CR. Takže to chodilo jen na Windowsovských serverech.
Soubory přeložených emailů byly tedy uloženy pro UNIX a chodí to teď jak na Windows tak Linuxu.
Ale dalo to fušku vymyslet
takže opět možno stáhnout z [url]phpbb.atmplus.cz[/url]
teď koukám, že jsem tu jako atm místo Azu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
kukymann Častý přispěvatel

|
Zaslal: 18 srpen 2002 14:36 Předmět: Re: kodovani v mailech |
|
|
| mne to zacalo teraz robit, po update na 2.0.2 mi v notifikaciach ostava riadok Charset a este k tomu aj subject. Takze maily chodia bez predmetu a zo zle nastavenym kodovanim. Pred tym to fungovalo vyborne. Forum som updatoval pomocou phpBB-2.0.2-files.zip, kde su len zmenene subory, tie som nakopiroval a nahradil stare subory a updatol aj databazu a odvtedy to takto blbne. Pri tom subor topic_notify.tpl je v UNIX kodovani. A robi to aj v anglictine aj v cestine aj v slovencine. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukymann Častý přispěvatel

|
Zaslal: 18 srpen 2002 15:09 Předmět: |
|
|
| tak uz som dosiel v com bola chyba, oni nejak zabudli dat do baliku phpBB-2.0.2-files.zip subor emailer.php z Includes. Aj ked tento subor bol ocividne zmeney, co dokazuju moje problemy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
admin Administrátor

![]()
|
Zaslal: 18 srpen 2002 15:48 Předmět: |
|
|
| kukymann napsal: | | tak uz som dosiel v com bola chyba, oni nejak zabudli dat do baliku phpBB-2.0.2-files.zip subor emailer.php z Includes. Aj ked tento subor bol ocividne zmeney, co dokazuju moje problemy. |
Po pravdě, oni tam zapoměli nějak víc věcí a některé další boty tam nadělali, proto mně tady chvilku nešla třeba registrace, protože ten patch to změnil naprosto blbě.
doufám, že v tom emailer.php konečně změnili ten způsob načítání šablon emailů, jelikož to dřív chodilo jen pokud byly uložený v Linux formátu (zakončení řádků jen LF) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|