| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 26 březen 2006 17:14 Předmět: Joomla vs. Wordpress |
|
|
Ma niekto skusenost s tym rs a tym blogom? Chcel by som spravit taky mensi magazin a neviem co je postacujuce, ten wordpress v podstate dokaze to iste co aj ta joomla v tom co potrebujem ale zas ta joomla sa mi viac paci, tak neviem co pouzit. Ktore odporucate? _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
_rasel^ Přispěvatel

|
Zaslal: 27 březen 2006 21:51 Předmět: Re: Joomla vs. Wordpress |
|
|
Zalezi od toho naco to chces...
Joomla - portal system
Wordpress - cistokrvny blog system
Ja pouzivam alternativu - Etomite CMS www.etomite.org _________________ [w] by _rasel^ | "A man can't avoid what he's meant to do, when he's meant to do it, even if he doesn't really want to."
Etomite CMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 28 březen 2006 08:46 Předmět: |
|
|
| Kdyby mi na pipni.cz sla rozchodit jomla, tak budu dělat jen s ní, jsou na ní hezké templaty a mnoho možností co s tím můžu dělat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 28 březen 2006 10:36 Předmět: Re: Joomla vs. Wordpress |
|
|
wordpress jsem nezkoušel, joomlu docela intenzivně. Celkovej dojem: super administrace, instalace dalších utilit je absilutně v pohodě. Co je trošku problém jsou vlastní úpravy. napříkald phpBB je dost intuitivní a soubory inteligentně pojmenovány, efektivně rozsložkováno a i v kódu se dá celkem v pohodě vyznat chvilku po prostudování. V joomle se děje spousta věcí které jsem dost dlouho netušil kde....
šablona je řešena taky docela solidně, do standartního html vkládáš přes php funkce (plus při některých úpravách) ale generování hlavního obsahu jde přes jednu funkci, když chceš upravit něco uvnitř, docela se nahledáš.
jinak je to docela fajn věc, hlavně pro správu a psaní článků více lidma, úrovně administrace jsou vcelku šikovný _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 28 březen 2006 10:39 Předmět: Re: Joomla vs. Wordpress |
|
|
| mm-marek napsal: | wordpress jsem nezkoušel, joomlu docela intenzivně. Celkovej dojem: super administrace, instalace dalších utilit je absilutně v pohodě. Co je trošku problém jsou vlastní úpravy. napříkald phpBB je dost intuitivní a soubory inteligentně pojmenovány, efektivně rozsložkováno a i v kódu se dá celkem v pohodě vyznat chvilku po prostudování. V joomle se děje spousta věcí které netuším vůbec kde....
šablona je řešena taky docela solidně, do standartního html vkládáš přes php funkce (plus při některých úpravách) ale generování hlavního obsahu jde přes jednu funkci, když chceš upravit něco uvnitř, docela se nahledáš. | no tieto veci som si vsimol na tej joomle, preto rozmyslam ci on alebo wordpress  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 28 březen 2006 10:54 Předmět: Re: Joomla vs. Wordpress |
|
|
takhle, myslim že se mi podařilo docela solidně to upravit (ibike.cz), ale když chceš někde upravit vlastní html který se generuje bůhvíkde tak je to docela opruz. A taky nacházim další a další mouchy Ale jinak je to fajn... wordpress jsem si jenom nahodil, ale nebylo to úplně ono co jsem potřeboval... _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 28 březen 2006 11:32 Předmět: Re: Joomla vs. Wordpress |
|
|
| mm-marek napsal: | takhle, myslim že se mi podařilo docela solidně to upravit (ibike.cz), ale když chceš někde upravit vlastní html který se generuje bůhvíkde tak je to docela opruz. A taky nacházim další a další mouchy Ale jinak je to fajn... wordpress jsem si jenom nahodil, ale nebylo to úplně ono co jsem potřeboval... | joomla sa mi viacej pozdava hlavne kvoli tej administracii ale aj pisani clankov, no uvidim este ale vecsiu prevahu ma joomla _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 28 březen 2006 16:03 Předmět: Re: Joomla vs. Wordpress |
|
|
no ja si hraju s lucidem, pro mensi weby docela zajimava varianta . akorat by to mozna chtelo doladit blogy. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maskov1 Účastník

|
Zaslal: 17 říjen 2006 15:41 Předmět: |
|
|
ja som si stiahol JOMLA beta 1,5 ...bolo to v ceskom jazyku...a mam dost skusenosti v php (phpbb fora), som spravcom stranky a tak viem o co ide
Ale ked mal byt uz posledny krok tak mi vypisalo chybu....
Pamatam si ze to bolo nejak takto : FATAL ERROR root/web/allmobile.name/jomla/libraries/pattemplate/partERRORMANAGER.php
vedeli by ste mi pomoct? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 20 říjen 2006 18:58 Předmět: Re: Joomla vs. Wordpress |
|
|
Tak jelikož jommla mi na pípni nějak blbne, a já si chtěl pořídit weblog, tak jsem zkusil wordpress. A jsem absolutně nadšenej. Výborná administrace, vše přehledné. Dělají se na to jednodušše themes, má to plno modifikací, atd. prostě v sedmém nebi
Výsledek můžete vidět zde http://iam.kryspin.net/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maskov1 Účastník

|
Zaslal: 22 listopad 2006 20:34 Předmět: |
|
|
tak ja som sa na koniec rozhodol pre iny system... mal som joomlu ale ta administracia bola pomala a nevyuzil som tie vsetky moznosti....
http://www.allmobile.name pozrite pre vysledok |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kryšpín Profesionál

|
Zaslal: 11 prosinec 2006 13:32 Předmět: |
|
|
| Nikde nevidím co je to za systém. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maskov1 Účastník

|
Zaslal: 11 prosinec 2006 18:06 Předmět: |
|
|
| je to jupiter content managment |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 11 prosinec 2006 18:45 Předmět: |
|
|
kryšpín: nj, to je tým, že si privlastníl copyright... takýto "machri" sú ako poklad, len ich kopať a kopať a kopať...  _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maskov1 Účastník

|
Zaslal: 11 prosinec 2006 22:17 Předmět: |
|
|
| WhiteWolfSix napsal: | kryšpín: nj, to je tým, že si privlastníl copyright... takýto "machri" sú ako poklad, len ich kopať a kopať a kopať...  |
hovor si co chces, na tom jupitery som dost zapracoval...a ak ches mozem ti ukazat aj zmluvu, pretoze kto kupi od nich ten content manager ma pravo to vymazat.... neboj sa ja nie som svina ako iny..napr z phpbb fora a inych som copy nevymazal... ale ked sa ti chce buzerovat...kludne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|