| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 09 leden 2006 18:10 Předmět: Jiné rankovací obrázky pro jiný vzhled |
|
|
Předem bych chtěl říct, že jsem zkoušel hledat, leč neúspěšně .
Rád bych tuto věc: Na fóru jsem úspěšně nainstaloval nový vzhled. Mám rankovací obrázky modrých LED koulí, ty se ale k novému vzhledu nehodí.. Dá se nějak udělat, aby každý vzhled měl jiné rankovací obrázky? Třeba i modem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 09 leden 2006 20:46 Předmět: Re: Jiné rankovací obrázky pro jiný vzhled |
|
|
administrace -> hodnocení _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 10 leden 2006 12:25 Předmět: Re: Jiné rankovací obrázky pro jiný vzhled |
|
|
| Akorát že tam to nejde... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mm-marek Profesionál

|
Zaslal: 10 leden 2006 12:31 Předmět: Re: Jiné rankovací obrázky pro jiný vzhled |
|
|
Ne? No vidíš, ale ono to tam jde....
administrace -> hodnocení -> upravit (vytvořit) -> obrázek hodnocení _________________ bikenews.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 10 leden 2006 12:42 Předmět: Re: Jiné rankovací obrázky pro jiný vzhled |
|
|
Ale jo, já rankovací obrázky mám přidělené už dávno, já chci ale, abych mohl mít pro vzhled SoftGreen zelené koule a pro subSilver modré koule, chápeš?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 10 leden 2006 12:54 Předmět: Re: Jiné rankovací obrázky pro jiný vzhled |
|
|
| ConPower napsal: | Ale jo, já rankovací obrázky mám přidělené už dávno, já chci ale, abych mohl mít pro vzhled SoftGreen zelené koule a pro subSilver modré koule, chápeš?  | no to je trosku problem, osobne som este nevidel take forum ze by malo pre kazdy iny vzhlad ine graficke ranky, mozno by to slo spravit cez css nejak ale to pochybujem  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
ConPower Přispěvatel

|
Zaslal: 10 leden 2006 13:09 Předmět: Re: Jiné rankovací obrázky pro jiný vzhled |
|
|
Tak dík za odpověď.. Budu muset vybrat takové, aby se hodily pro oba vzhledy . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Limoto Přispěvatel

Založen: 5.1.2006 Příspěvky: 54 Bydliště: C:\Documents and Settings\Jakub Luzny
|
Zaslal: 11 leden 2006 21:20 Předmět: |
|
|
| ja myslim ze by to nejak slo pres $template... ale ja se v tom moc nevyznam tak nevim no... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|