| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
D.I.Luke Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
moldow Častý přispěvatel

|
Zaslal: 21 srpen 2004 11:24 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| pekne poziadavky. a cena? aku chces cenu? mne osobne ako najlepsi webhosting co som nasiel pripadal http://www.websupport.sk/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 624 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 21 srpen 2004 12:24 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
No, já jsem na Anowebu - všechny požadavky, které uvádíš tam splňují. Já tam mám stránky už přes dva roky - za tu dobu jsem zaznamenal jen dva výpadky, které ale nepřesáhly 1 hod. Co se týče ceny, dají se najít levnější nabídky, ale myslím si, že jejich cena je přiměřená tomu, co poskytují. Najdeš je na www.anoweb.cz _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 21 srpen 2004 12:55 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
No nevypadá to špatně - ještě se na to později podívám pořádně. Jinak na peníze se nedívám - prostě sháním hosting a až seženu, tak si řeknu jestli bych to zaplatil - takže prostě dopředu nevím kolik do toho vrazím..
Možná bych dal ale přednst českýmu hostingu (není nutný), protože tam ani nemají .cz doménu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 22 srpen 2004 10:50 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| Ten AnoWeb není taky špatnej, ale tam mě vadí dost ten diskovej prostor - jinak se to dá. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 624 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 22 srpen 2004 12:36 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
ten se tam dá bez problémů přiobjednat. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
0908 Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krovak Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 15 listopad 2004 13:25 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
NetHost - zdá se mě drahej na to co nabízí - málo místa a server běží na Woknech.
CoolHosting - ten je OK, ale o něco horší než Place4U.
YRHost - odmítám platit dolarama
Asi mám vybráno - Place4U je levnej a má strašně moc vychytávek, který se chystám využívat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
0908 Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krovak Přispěvatel

|
Zaslal: 15 listopad 2004 15:37 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| D.I.Luke napsal: | NetHost - zdá se mě drahej na to co nabízí - málo místa a server běží na Woknech.
CoolHosting - ten je OK, ale o něco horší než Place4U.
YRHost - odmítám platit dolarama
Asi mám vybráno - Place4U je levnej a má strašně moc vychytávek, který se chystám využívat  |
clovece, to mi napis v cem je coolhosting horsi? hostuji hodne domen u nekolika firem a coolhosting, ktery je z nich temer nejlevnejsi ma jednoznacne nejlepsi sluzby. kdyz neco potrebuju neni problem a hned to vetsinou zaridi. proste takovych splecnosti je jak maku. bohuzel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krovak Přispěvatel

|
Zaslal: 15 listopad 2004 15:42 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| a na place4u kdyz volal kolega aniz by mel zaplacen patricny tarif s tel. supportem, tak ho sjeli jak male dite. to mi neprijde moc koser, kdyz byl problem na jejich strane. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 15 listopad 2004 15:53 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| krovak napsal: | | clovece, to mi napis v cem je coolhosting horsi? hostuji hodne domen u nekolika firem a coolhosting, ktery je z nich temer nejlevnejsi ma jednoznacne nejlepsi sluzby. kdyz neco potrebuju neni problem a hned to vetsinou zaridi. proste takovych splecnosti je jak maku. bohuzel. |
Nevýhody CoolHosting:- má o 100MB míň prostoru
- zkušební dobu 3x menší
- počet aliasů subdomény má 1 - Place4U má neomezeno
- Nemá podporu jazyků Perl, Java, Python, CGI, streaming, překódování češtiny
- o 50% míň e-mailů
- nemá filtry v e-mailu
- záloda dat jen 2x týdně - Place má denně
Výhody CoolHostingu
- Podporuje SSI, SSL
- Je levnější
- velikost schránek - neomezeno - Place má 600MB = velikost prostoru
- o 0,5% větší garanci
O technické podpoře nic nevím. Esi je to tak, tak to je rozhodně špatný. Blbý je, že nevím jaký technologie budu někdy potřebovat (pokusuju pořád a se vším). Ještě e rozhoduju - nevím. Jinak dík, že mě to vyvracíš - budu rád, když se dovím něco novýho o CoolH. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
D.I.Luke Profesionál

|
Zaslal: 15 listopad 2004 15:57 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| Jo a to hlavní - esi to dobře chápu, tak mě Place4U zaplatí koupení domény a první rok pronájem - to bych ušetřil cca 1000,- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
0908 Přispěvatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krovak Přispěvatel

|
Zaslal: 15 listopad 2004 18:01 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| D.I.Luke napsal: | | krovak napsal: | | clovece, to mi napis v cem je coolhosting horsi? hostuji hodne domen u nekolika firem a coolhosting, ktery je z nich temer nejlevnejsi ma jednoznacne nejlepsi sluzby. kdyz neco potrebuju neni problem a hned to vetsinou zaridi. proste takovych splecnosti je jak maku. bohuzel. |
Nevýhody CoolHosting:- má o 100MB míň prostoru
- zkušební dobu 3x menší
- počet aliasů subdomény má 1 - Place4U má neomezeno
- Nemá podporu jazyků Perl, Java, Python, CGI, streaming, překódování češtiny
- o 50% míň e-mailů
- nemá filtry v e-mailu
- záloda dat jen 2x týdně - Place má denně
Výhody CoolHostingu
- Podporuje SSI, SSL
- Je levnější
- velikost schránek - neomezeno - Place má 600MB = velikost prostoru
- o 0,5% větší garanci
O technické podpoře nic nevím. Esi je to tak, tak to je rozhodně špatný. Blbý je, že nevím jaký technologie budu někdy potřebovat (pokusuju pořád a se vším). Ještě e rozhoduju - nevím. Jinak dík, že mě to vyvracíš - budu rád, když se dovím něco novýho o CoolH. |
vsechno je otazka potreb, abych se priznal, tak ja volil coolhosting predevsim z duvodu doporuceni a nabizeneho zabezpeceni - smtps, pop3s a zabezpeceneho ftp prenosu. a take pgsql databazi. preci jenom jako sw firma zabezpeceni potrebujeme a perfektni technicka podpora je podle meho take k nezaplaceni.
jinak ted jsem si zaplatil i nejake to giga u kgb.cz a to take nevypada spatne, podpora reaguje vcelku rychle, ale je videt, ze s tim maji jeste problemi, zrovna predevcirem pres noc nekolik hodin jejich servery stavkovali. hold zacatky jsou narocnejsi. ale co jsem vyzvedel, tak pripravuji zabezpecenou postu, navyseni databazi, domen atd.
jinak bych rad sel do toho zahranicniho http://www.yrhost.com/?cifmh=665297
ale nevim jake "zakernosti" mohu ocekavat od zahranicniho hostingu. nemate nekdo zkusenost? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
krovak Přispěvatel

|
Zaslal: 15 listopad 2004 18:05 Předmět: Re: Jaký webhosting vybrat? |
|
|
| 0908 napsal: | No podla mna aj tak najlespsi je http://www.nethost.sk/SK-101/
da sa s nimi dohodnut na cene a na velkosti na vsetkom sa da dohodnut  |
dohodnout si jiste individualni podminky hostingu neni dnes nic vyjimecneho. |