| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Redworker
|
Zaslal: 19 prosinec 2009 15:11 Předmět: Jak změnit rozměry místa na logo? (né loga) (nevím si rady) |
|
|
Dobrý den,
přicházím s atypickou otázkou, ale je to snad můj poslední problém s fórem.
Na stránce greenbook.cz jsem již vyřešil rozměry obrázku, už vím, kde se dají nastavit a jak.
Ale i kdybych nastavil obrázek 2000x2000, pořád bude na tom malém předpřipraveném prostoru, akorát když dám větší velikost, tak tam bude vidět čelo, a když menší, tak brada.
Jak zvětšit ten prostor, kam můžu dát ten obrázek, aby byl vidět celý obličej?
Děkuji, uživatel PHPbbcz.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
aspirewlmi Účastník

|
Zaslal: 07 únor 2010 12:07 Předmět: |
|
|
V oweral header jsem vymazal
<div id="logo-left">
<div id="logo-right">
a tet tam muzu dat obrazek jak velkej chci a zobrazuje se my celí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|