| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte jinou šablonu než SubSilver? |
| Ano |
|
61% |
[ 8 ] |
| Ne |
|
38% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 13 |
|
| Autor |
Zpráva |
Envel Nováček

|
Zaslal: 25 březen 2006 19:26 Předmět: Jak vytvořit nové téma? |
|
|
Nechci být ošklivý vůči phpBB, ale nějak se mi nepáčí subSilver. Je možné, aby se udělala nová šablona? Já si nejsem moc jist v php, bo mojí specialitou je klasika a jednoduchost a tak se nechci šťourat v kódu jen tak... _________________ Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leschek Profesionál

|
Zaslal: 25 březen 2006 23:41 Předmět: |
|
|
SubSilver je defaultni (zakladni styl na phpBB), pod kterym jedou vsechny mody (laicky receno). Pokud chces vice stylu tak uz jich je na phpBB spousta. Staci se mrknout treba sem: http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?db=2 a pocitam, ze takovych stranek bude spousta. Urcite jsou styly i na http://www.phpbbhacks.com/.
Pokud si styl chces udelat, tak je tusim jednoduchy editor primo v administraci (timto si ale nejsem jist, protoze pouzivam Categories Hierarchy mod a v tom to je). Na upravu stylu staci znalosti html a css. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smash Nováček

|
Zaslal: 03 duben 2006 18:43 Předmět: |
|
|
| Když si hodím jinej styl na server, tak mi nejde změnit, nevíte čím to je? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gmvasek Profesionál

|
Zaslal: 03 duben 2006 18:44 Předmět: |
|
|
| Musíš si to změnit i v profilu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
2vkjmch Přispěvatel

Založen: 12.2.2006 Příspěvky: 52 Bydliště: Stary Plzenec, Czech republic
|
Zaslal: 04 duben 2006 00:06 Předmět: |
|
|
| smash napsal: | | Když si hodím jinej styl na server, tak mi nejde změnit, nevíte čím to je? |
A nainstaloval jsi ho v Administraci?
tj. Administrace - Styly - Přidat - Instalovat ??? _________________ Honza Kazda - 2VKJMCH |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
smash Nováček

|
Zaslal: 04 duben 2006 14:48 Předmět: |
|
|
Když dám administrace fóra tak mi to napíše: Chyba 404 - soubor nebyl nalezen
Mam to totiž na wz.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
2vkjmch Přispěvatel

Založen: 12.2.2006 Příspěvky: 52 Bydliště: Stary Plzenec, Czech republic
|
Zaslal: 06 duben 2006 23:11 Předmět: |
|
|
No počkej ... když ti nechodí Administrace tak je ti celé fórum k ničemu .
Musí to chodit i na WZ. Sám jsem to nezkoušel, ale podle ohlasů to tam chodí.
Přečetl sis celé tohle http://www.phpbbcz.com/viewtopic.php?t=534 ??? Koukal jsem, že jsi tam taky psal tenhle dotaz. A chodí ti ta administrace alespoň, když tam uploadneš phpBB (na hosting) a nainstaluješ ho (bez všech MODů atd.) ???
Jestli ne tak nemá cenu se zajímat o novou templatu, ale spíš o samotné rozchození fóra. Templatu tam přidávej až když ti bude vše ostatní chodit bez problémů. _________________ Honza Kazda - 2VKJMCH |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smash Nováček

|
Zaslal: 08 duben 2006 18:45 Předmět: |
|
|
Já jsem vše hodil znovu na server a už mi to funguje, když chci ale exportovat novej sty napíše mi to toto:
Informace ke zvolenému vzoru byly uloženy. Teď nastavte povolení na theme_info.cfg (a také vybraného adresáři vzorů) na 'jen ke čtení'.
Nevíte kde to mám nastavit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
smash Nováček

|
Zaslal: 08 duben 2006 19:09 Předmět: |
|
|
| smash napsal: | Já jsem vše hodil znovu na server a už mi to funguje, když chci ale exportovat novej sty napíše mi to toto:
Informace ke zvolenému vzoru byly uloženy. Teď nastavte povolení na theme_info.cfg (a také vybraného adresáři vzorů) na 'jen ke čtení'.
Nevíte kde to mám nastavit? |
V poho už to fachčí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|