| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luqas Účastník

|
Zaslal: 10 říjen 2005 13:40 Předmět: |
|
|
No ako to tu citam, normalne sa bojim propagovat svoje forum no ale fakt by ma zaujimalo ako prilakat ludi na stranku - v pripade, ze nechcem floodovat ziaden chat a pod... takze par otazok:
1. Najprv - co je "warez" forum? akoze sa cez to forum kseftuje ci co? (nesmejte sa)
2. Mam hosting na profituxe, lenze ta adresa sa nie velmi lahko pamata - teda mne hej, ale ostatnym nie, tak som to previedol do domeny .tk (www.blbllabalba.tk) - mam tam sice ikonu "hostovano profituxem", ale predsalen - nemozu z toho byt problemy?
3. Mam forum "upratane", nie su tam gramaticke chyby, ani blbe diskusie, aj dobri admini (vid mna ). Funguje asi tak par (5) dni, mam tam zatial 13 reg uzivatelov - vsetko kamarati , asi okolo 1000 prispevkov, takze neda sa povedat, ze by nebolo kam prispievat, ale chcem viac ludi -a hlavne, cudzich, nielen takych co poznam...
Ako?
(nie som ziaden programator alebo pod, to forum robim len pre zabavu a som absolutny "rookie" - neviem takmer nic (ale ucim sa ) takze ma setrite )
Thnx |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 10 říjen 2005 14:50 Předmět: |
|
|
| Luqas napsal: | 1. Najprv - co je "warez" forum? akoze sa cez to forum kseftuje ci co? (nesmejte sa) | warez, umiestnuju tam linky na cele hry, software, muziku, ked sa v tom vyznas tak sa to da spravit pravne nenapadnutelne ale otom ti tu moc asi nikto nebude hovorit kedze sa jedna o ilegalnu sferu
| Luqas napsal: | 2. Mam hosting na profituxe, lenze ta adresa sa nie velmi lahko pamata - teda mne hej, ale ostatnym nie, tak som to previedol do domeny .tk (www.blbllabalba.tk) - mam tam sice ikonu "hostovano profituxem", ale predsalen - nemozu z toho byt problemy? | problemy? preco? .tk pouziva skoro kazdy kto chce mat inu domenu ako domenu 3urovne sice .tk ale je zadara
| Luqas napsal: | 3. Mam forum "upratane", nie su tam gramaticke chyby, ani blbe diskusie, aj dobri admini (vid mna ). Funguje asi tak par (5) dni, mam tam zatial 13 reg uzivatelov - vsetko kamarati , asi okolo 1000 prispevkov, takze neda sa povedat, ze by nebolo kam prispievat, ale chcem viac ludi -a hlavne, cudzich, nielen takych co poznam...
Ako? | no to skor by som otom fore povedal ze je chat ako forum  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Acheron Častý přispěvatel

|
Zaslal: 13 říjen 2005 17:27 Předmět: |
|
|
Aj ja mam domenu profitux.cz a tiez by som btral .tk ako sa to da spravit ???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 říjen 2005 17:29 Předmět: |
|
|
| Acheron napsal: | Aj ja mam domenu profitux.cz a tiez by som btral .tk ako sa to da spravit ???  | pojdes na stranku dot.tk a tam si to zaregistrujes, samozrejme musis vediet aspon trocha anglicky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 13 říjen 2005 18:46 Předmět: |
|
|
a uz ked som zaregistrovany tak co...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 říjen 2005 18:48 Předmět: |
|
|
| Acheron napsal: | a uz ked som zaregistrovany tak co...  | no ta potom si pridas domain, tusim tak sa to tam vola povyplnas to vsetko a ak taky nazov nieje tak cca do par minut by si to mal mat spojazdnene |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 13 říjen 2005 19:16 Předmět: |
|
|
oki uz mi to fici...
A inac to co hore vypisuje to zelene...tak to sa neda zrusit vsak ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 13 říjen 2005 19:53 Předmět: Re: Jak přilákat lidi na fórum (všeobecně)! |
|
|
nn, a prosim nedavej linky do codu, dik _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 13 říjen 2005 22:34 Předmět: |
|
|
| Acheron napsal: | oki uz mi to fici...
A inac to co hore vypisuje to zelene...tak to sa neda zrusit vsak ?  | ono to tam nebolo, bol iba popup, toto je celkom nove ako som pozeral tak ale mas svoju akoze domenu druhej urovne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 15 říjen 2005 12:03 Předmět: |
|
|
no ano len mi vadi to ze ked to hodis do prehliadaca tak najprv ta hodi na dot.tk a tam mas odkaz na linkfree.tk  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 15 říjen 2005 12:38 Předmět: |
|
|
| Acheron napsal: | no ano len mi vadi to ze ked to hodis do prehliadaca tak najprv ta hodi na dot.tk a tam mas odkaz na linkfree.tk  | to robi v ff ale v ie to ide normalne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitek.borec.cz Častý přispěvatel

|
Zaslal: 10 prosinec 2005 09:15 Předmět: |
|
|
| jsou ještě nějaké způsoby jak přilákat lidi? když nemám warez forum!?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 10 prosinec 2005 11:58 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | vitek.borec.cz napsal: | | jsou ještě nějaké způsoby jak přilákat lidi? když nemám warez forum!?? | teraz to je uz tazke sa presadit medzi velkzmi webmi ktore maju fora, ale ak pouzivas hlavu tak sa to tiez da |
no jasný no... ještě by se mi to asi podařilo reklamou... dobrou reklamou co?... hmm tak uděláme soutěž o vánoční mobil!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 10 prosinec 2005 12:48 Předmět: |
|
|
| vitek.borec.cz napsal: | | JanoF napsal: | | vitek.borec.cz napsal: | | jsou ještě nějaké způsoby jak přilákat lidi? když nemám warez forum!?? | teraz to je uz tazke sa presadit medzi velkzmi webmi ktore maju fora, ale ak pouzivas hlavu tak sa to tiez da |
no jasný no... ještě by se mi to asi podařilo reklamou... dobrou reklamou co?... hmm tak uděláme soutěž o vánoční mobil!  | na reklamu potrebujes peniaze a to urcite nemas musis vynajst ine sposoby ktore su zadarmo ale potrebuju na presadenie urcity cas _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 10 prosinec 2005 13:16 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | vitek.borec.cz napsal: | | JanoF napsal: | | vitek.borec.cz napsal: | | jsou ještě nějaké způsoby jak přilákat lidi? když nemám warez forum!?? | teraz to je uz tazke sa presadit medzi velkzmi webmi ktore maju fora, ale ak pouzivas hlavu tak sa to tiez da |
no jasný no... ještě by se mi to asi podařilo reklamou... dobrou reklamou co?... hmm tak uděláme soutěž o vánoční mobil!  | na reklamu potrebujes peniaze a to urcite nemas musis vynajst ine sposoby ktore su zadarmo ale potrebuju na presadenie urcity cas |
jo mám prachy za reklamy na webu, ač z toho není tolik, tak na nějakou reklamu je... no pokud přijdu na něco big, tak dám vědět, mohlo by se to hodit určitě i dalším uživatelům!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
JanoF Profesionál

|
Zaslal: 10 prosinec 2005 13:26 Předmět: |
|
|
| vitek.borec.cz napsal: | jo mám prachy za reklamy na webu, ač z toho není tolik, tak na nějakou reklamu je... no pokud přijdu na něco big, tak dám vědět, mohlo by se to hodit určitě i dalším uživatelům!  | no tak to sa mas
ide oto ci pouzijes legalnu metodu alebo nelegalnu  _________________ Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB)
http://jan.fecik.sk/zarobok-na-internete-google-adsense-adwords.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: 10 prosinec 2005 13:41 Předmět: |
|
|
| JanoF napsal: | | vitek.borec.cz napsal: | jo mám prachy za reklamy na webu, ač z toho není tolik, tak na nějakou reklamu je... no pokud přijdu na něco big, tak dám vědět, mohlo by se to hodit určitě i dalším uživatelům!  | no tak to sa mas
ide oto ci pouzijes legalnu metodu alebo nelegalnu  |
snažím se jet legálně .. a stejně mi těch 400 lidí deně nestačí!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|