| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 24 duben 2005 14:00 Předmět: Jak přestěhovat celý web na nový hosting? |
|
|
Mám web, ale krutě rychle dochází prostro (je na WZ 50MB). Dochází i MySQL databáze (5MB). Dá se nějakým způsobem změnit hosting, aby uživatel nepoznal, že byl web přestěhován?
Prostě, aby má stávající adresa (www.akvamalawi.wz.cz) byla pořád stejná, ale web byl jinde? Asi chci modré z nebe co?
Když nechám na WZ odkaz na nový hosting, tak mi to jistě za chvíli smáznou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Thoren Nováček

Založen: 24.4.2005 Příspěvky: 6 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: 24 duben 2005 14:04 Předmět: jde to |
|
|
Já bych nejdříve nějaký čas informoval návštěvníky že třeba od 1.6 bude web na jiné adrese. Poté bych se masově postaral o tom a by se o mě vědělo tím myslím dát odkazy do google, seznamu, centrum atd.. No a poté bych přešlel a na ten starý web wz. bych dal bud ten odkaz nebo přesměrování. Než na to admini příjdou uteče někdy i pár měsíců. ( oni se řídí buď tím, že tě někdo udá, nebo že se ti tam nezobrazuje banner. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 24 duben 2005 14:08 Předmět: |
|
|
Aha. Ale problém je, že já už ten web mám zaregistrovaný na mnoha jiných soukromých zpřátelených webech. Když to pak adminové smáznou, tak ten odkaz bude nefunkční. A otravovat majitele webů se mi nechce.
Ale co mi jiného zbude... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin Novák Profesionál

|
Zaslal: 24 duben 2005 14:09 Předmět: |
|
|
Jo, myslel jsem na www.xnet.cz.
Dávaj 650 MB, PHP, MySQL zdarma. To jde. K Pípákům nechci. S databází jsou prý problémy. Nebo ještě www.ic.cz. Ty dávaj 100MB a můžu si to rozdělit jak chci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Thoren Nováček

Založen: 24.4.2005 Příspěvky: 6 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: 24 duben 2005 14:12 Předmět: |
|
|
| Hmm. To už je horší. Zkusil bych je informovat ale jestli jich je mnoho... tak to je špatný. Jiné řešení mne nenapadá. Pochybuji že by šlo mít legálne hosting někde a mít stále adresu z webzdarma. Ale jak říkám. zkus na těch starých stránkách mít nějaké info o přestěhování a jen tak se na to nepříjde... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
olda Účastník

|
Zaslal: 06 červen 2005 16:28 Předmět: |
|
|
| Martin Novák napsal: | Jo, myslel jsem na www.xnet.cz.
Dávaj 650 MB, PHP, MySQL zdarma. To jde. K Pípákům nechci. S databází jsou prý problémy. Nebo ještě www.ic.cz. Ty dávaj 100MB a můžu si to rozdělit jak chci. |
Na tom xnetu se za zaregistrovani domeny plati? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
churchyard Profesionál

|
Zaslal: 06 červen 2005 16:33 Předmět: |
|
|
| olda napsal: | | Martin Novák napsal: | Jo, myslel jsem na www.xnet.cz.
Na tom xnetu se za zaregistrovani domeny plati? |
Za domenu platis vsude...  _________________ Nepoužívejte ICQ, používejte jabber! Můj Jabber je: churchyard[at]njs.netlab.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
Koky5 Nováček

|
Zaslal: 15 červenec 2005 17:41 Předmět: |
|
|
Na stránku kde si mal form prd tým hoď index.htm s kodom: | citace: | | <META http-equiv="Refresh" content="5; url=http://www.domena.cz"> | content je čas za koľko sekund sa stranka presmeruje na tu domenu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|