logo
Přihlášení
Uživatel: Přihlásit automaticky při příští návštěvě:
Zapomněli jste svoje heslo?
Heslo:
  Registrace
Internetový obchod, e-shop, SEO-shop
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.

Úvodní stránka
Úvod
Diskusní fórum
Fórum
Ke stažení
Ke stažení
Instalace
Instalace
Rady a Návody
Návody
Moduly
Moduly
Vzhled
Vzhled
FAQ
FAQ
Odkazy
Odkazy
RSS

Levné pneu pro Vaše auto.
Kvalitní kočárky Tako. Levné zájezdy, last-minute

[Návod] Jak přenést fórum na nový hosting
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smiesek
Profesionál
Profesionál


Založen: 26.3.2005
Příspěvky: 665
Bydliště: Luhačovice

PříspěvekZaslal: 06 prosinec 2006 13:51    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

letecz napsal:
Nevim jestli tento dotaz patří přesně sem, ale týká se to přesunu fóra tak snad ano Smile

Přesunul jsem fórum na nový server, vše chodí bez problémů až na fotoalbum. Měl jsem nainstalovaný Photo Album Addon 2.0.51 od Smartora. Struktura alba se zobrazuje v pořádku, ale nezobrazují se ani náhledy ani vlastní obrázky. Ty jsem přenesl pomocí ftp. Při pohledu do mysql a tabulek databáze na starém i novém serveru se vše jeví zcela totožné. Nechápu proč se na novém fóru obrázky nezobrazují. Máte někdo prosím potuchy v čem by mohl být problém?


jedu po paměti ... není tam někde třeba i v návodu ještě nastavení CHMODu na určité složky? Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
letecz
Účastník
Účastník


Založen: 14.9.2004
Příspěvky: 19
Bydliště: Zlín

PříspěvekZaslal: 06 prosinec 2006 15:01    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

Nastavení CHMODů mám podle návodu a stejné jako na starém serveru. Experimentoval jsem i s jinými nastaveními, ale bez úspěchu. Jo ještě - ve Firefoxu se mi po kliknutí na prázdý rámeček náhledu zobrazí místo obrázku jen tato hláška:
"Obrázek “http://forum.simcentrum.com/album_pic.php?pic_id=893” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby."

Přitom když zadám do prohlížeče přímou cestu k obrázku - tak se zobrazí normálně:
http://forum.simcentrum.com/album_mod/upload/0802e3806ab5c033bd154fbd3839a586.jpg

Vypadá to jako by ta nová databáze na novém serveru nerozpoznávala ID obrázků nebo co. Nastavení je však úplně stejné.

_________________
on-line simulátory
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 06 prosinec 2006 16:02    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

Mrkni sa do databázy, či sa v nejakej tabuľke Album modu nenachádza cesta k pôvodnemu serveru. Keďže tento mod nepoznam, len tipujem.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
R - stick
Profesionál
Profesionál


Založen: 29.5.2004
Příspěvky: 624
Bydliště: V. Studnice, Jihlava

PříspěvekZaslal: 06 prosinec 2006 23:09    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

Koukal jsem se do tabulek - přímá cesta k obrázkům v nich není. Obrázek by si to mělo tahat podle tabulky, kde ID ukazuje na název obrázku. Podle té hlášky bych ale problém viděl spíš v nějakém špatném nastavení na galerii (nepovolená nějaká přípona) - nebo nějaké chybné nastavení v administraci - protože obrázek ti to najde, ale nezobrazí.

No - já se s tím asi setkám později, protože galerii budu stěhovat taky - takže jsetli na to přijdeš, tak to sem hoď.

_________________
www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
letecz
Účastník
Účastník


Založen: 14.9.2004
Příspěvky: 19
Bydliště: Zlín

PříspěvekZaslal: 08 prosinec 2006 12:16    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

Odkazy na starý server to asi nebude. Žádné jsem nenašel.

V tabulkách databáze přímá cesta není, ale je tam jméno souboru a když si k němu do webprohližeče napíšu přímou cestu tak se zobrazí. V administraci jsem taky zkoušel kde co a bez výsledku. Prostě už nevím co zkusit. Už zbývá jen poptat se přímu u Smartora. Snad to zvládnu. Když se to vyřeší dám vědět.

Mimochodem. Stejně tak se mi přestaly zobrazovat obrázky kódů v ochraně proti robotické registraci.

_________________
on-line simulátory
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kozlík
Profesionál
Profesionál


Založen: 30.3.2003
Příspěvky: 1267
Bydliště: Liberec

PříspěvekZaslal: 08 prosinec 2006 12:24    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

Zkontroluj si prosim konkretne soubor album_pic.php protoze na zacatku jeho vystupu (coz by mel byt obrazek) je text <php> diky cemuz to jako obrazek NEMUZE fungovat. V pripade krize se mi ozvi na icq 105199517.
_________________
phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Marosh08
Nováček
Nováček


Založen: 2.4.2007
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: 02 duben 2007 20:52    Předmět: Citovat

prosim vas mam problem prenasal som forum vsetko skoro prebehlo dobre az nato ze ma nejde prihlasit ked sa dam prihlasit tak ma hodi na index bez prihlasenia ale ostatnym userom to ide normalne neviete co moze stym byt
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Webhosting C4 - 20 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky.
michalss
Nováček
Nováček


Založen: 5.5.2007
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: 05 květen 2007 15:34    Předmět: Citovat

dik moc

Naposledy upravil michalss dne 05 květen 2007 16:06, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 05 květen 2007 15:46    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

s warez tady asi moc nepochodis.
_________________
Pryc s warezem a warezakama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
michalss
Nováček
Nováček


Založen: 5.5.2007
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: 05 květen 2007 15:51    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

--------------------------------------------------
Tak dekuju
-----------------------------------------------


Naposledy upravil michalss dne 05 květen 2007 16:02, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 05 květen 2007 15:55    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

Bohužial to jedno nie je. Warez fóra tu nepodporujeme, takže si musíš pomôcť sám.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
michalss
Nováček
Nováček


Založen: 5.5.2007
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: 05 květen 2007 15:57    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

__________________________________________________________


_________________________________________________________


Naposledy upravil michalss dne 05 květen 2007 16:02, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PvvS
Profesionál
Profesionál


Založen: 7.3.2003
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: 05 květen 2007 15:59    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

http://www.bsa.org/czechrepublic/report/ skus napsat sem , online bezplatna podpora a na pozadani to prijdou i nainstalovat.
_________________
Pryc s warezem a warezakama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
michalss
Nováček
Nováček


Založen: 5.5.2007
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: 05 květen 2007 16:03    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

PvvS napsal:
http://www.bsa.org/czechrepublic/report/ skus napsat sem , online bezplatna podpora a na pozadani to prijdou i nainstalovat.



Ok .tAk dik za radu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roman1975
Účastník
Účastník


Založen: 9.9.2007
Příspěvky: 22

PříspěvekZaslal: 13 září 2007 00:29    Předmět: Citovat

me to nejde vipise toto :message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WhiteWolfSix
Profesionál
Profesionál


Založen: 21.5.2005
Příspěvky: 1197

PříspěvekZaslal: 13 září 2007 06:27    Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting Citovat

Hľadaj! Túto chybu tu nájdeš mnohokrát.
_________________

WhiteWolfSix (WW6)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roman1975
Účastník
Účastník


Založen: 9.9.2007
Příspěvky: 22

PříspěvekZaslal: 13 září 2007 08:25    Předmět: Citovat

pls povedz ja sa do toho nevyznam Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 23 září 2007 20:19    Předmět: Citovat

Potřeboval bych pomoct...udělal jsem vše jak tu je, a když jdu na tu novou adresu kde to mám, tak mi to neukazuje háčky a čárky ale nějaké znaky (vím, že to je asi kódováním v config.php, ale nevím jaké tam bylo předtím...můžete mi pls poradit?)

např. Dotazy-Návrhy-Nározy - má to být Dotazy-Návrhy-Názory
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gorkan
Přispěvatel
Přispěvatel


Založen: 31.8.2007
Příspěvky: 43

PříspěvekZaslal: 27 únor 2008 13:40    Předmět: Citovat

Chtěl bych se zepptat... když chcu importovat DB na nový hosting, tak mi to hlásí totu chybu:
kód:
SQL-dotaz:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.1.1-Debian-6
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Počítač: mysql.ic.cz
-- Vygenerováno: Středa 27. února 2008, 13:26
-- Verze MySQL: 4.10.0
-- Verze PHP: 4.4.4-8+etch4
--
-- Databáze: `ic_bambusi`
--
CREATE DATABASE `ic_bambusi` DEFAULT CHARACTER SET latin2 COLLATE latin2_czech_cs;

MySQL hlásí: Dokumentace
#1044 - Access denied for user 'lordufo'@'localhost' to database 'ic_bambusi'


Vím, že nemám povolený příkaz vytvoření nové DB... 3lo by to nějak importovat do vytvořené DB?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Temsor
Účastník
Účastník


Založen: 29.12.2005
Příspěvky: 20

PříspěvekZaslal: 27 únor 2008 15:42    Předmět: Citovat

V phpMyAdminu si vybereš DB a zároveň smažeš řádek "CREATE DATABASE...."
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra phpBB CZ -> Zkušenosti s phpBB Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžete stahovat ani prohlížet přiložené soubory
šřa