| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smiesek Profesionál

|
Zaslal: 06 prosinec 2006 13:51 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
| letecz napsal: | Nevim jestli tento dotaz patří přesně sem, ale týká se to přesunu fóra tak snad ano
Přesunul jsem fórum na nový server, vše chodí bez problémů až na fotoalbum. Měl jsem nainstalovaný Photo Album Addon 2.0.51 od Smartora. Struktura alba se zobrazuje v pořádku, ale nezobrazují se ani náhledy ani vlastní obrázky. Ty jsem přenesl pomocí ftp. Při pohledu do mysql a tabulek databáze na starém i novém serveru se vše jeví zcela totožné. Nechápu proč se na novém fóru obrázky nezobrazují. Máte někdo prosím potuchy v čem by mohl být problém? |
jedu po paměti ... není tam někde třeba i v návodu ještě nastavení CHMODu na určité složky?  _________________
Hledám: grafika pro phpBB3 forum |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
letecz Účastník

|
Zaslal: 06 prosinec 2006 15:01 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Nastavení CHMODů mám podle návodu a stejné jako na starém serveru. Experimentoval jsem i s jinými nastaveními, ale bez úspěchu. Jo ještě - ve Firefoxu se mi po kliknutí na prázdý rámeček náhledu zobrazí místo obrázku jen tato hláška:
"Obrázek “http://forum.simcentrum.com/album_pic.php?pic_id=893” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby."
Přitom když zadám do prohlížeče přímou cestu k obrázku - tak se zobrazí normálně:
http://forum.simcentrum.com/album_mod/upload/0802e3806ab5c033bd154fbd3839a586.jpg
Vypadá to jako by ta nová databáze na novém serveru nerozpoznávala ID obrázků nebo co. Nastavení je však úplně stejné. _________________ on-line simulátory |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 06 prosinec 2006 16:02 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Mrkni sa do databázy, či sa v nejakej tabuľke Album modu nenachádza cesta k pôvodnemu serveru. Keďže tento mod nepoznam, len tipujem. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R - stick Profesionál

Založen: 29.5.2004 Příspěvky: 624 Bydliště: V. Studnice, Jihlava
|
Zaslal: 06 prosinec 2006 23:09 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Koukal jsem se do tabulek - přímá cesta k obrázkům v nich není. Obrázek by si to mělo tahat podle tabulky, kde ID ukazuje na název obrázku. Podle té hlášky bych ale problém viděl spíš v nějakém špatném nastavení na galerii (nepovolená nějaká přípona) - nebo nějaké chybné nastavení v administraci - protože obrázek ti to najde, ale nezobrazí.
No - já se s tím asi setkám později, protože galerii budu stěhovat taky - takže jsetli na to přijdeš, tak to sem hoď. _________________ www.rstick.com - Bubenické paličky podle vašich požadavků
www.rstick.com/shop - internetový obchod
www.sferabubeniku.info - Největší bubenické diskusní fórum na českém webu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Webhosting C4 - 2 GB, PHP, MySQL, administrační systém, 1.200 Kč na rok s doménou v ceně. Srubové domy, dřevostavby a víkendové sruby.
Bezproblémová instalace phpBB, Joomla, Drupal. Návody pro C4 - užitečné rady pro zákazníky. Nafukovací balonky s potiskem.
Výhodné sázkové kanceláře. značkové oblečení z USA, luxusní kabelky a také peněženky nabízí eshop usaboutique.cz.
Apartment in Prague - accommodation in Prag, prague apartments, luxusní anglické dýmky a kvalitní doutníky, značkové spodní prádlo a podprsenky
|
 |
letecz Účastník

|
Zaslal: 08 prosinec 2006 12:16 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Odkazy na starý server to asi nebude. Žádné jsem nenašel.
V tabulkách databáze přímá cesta není, ale je tam jméno souboru a když si k němu do webprohližeče napíšu přímou cestu tak se zobrazí. V administraci jsem taky zkoušel kde co a bez výsledku. Prostě už nevím co zkusit. Už zbývá jen poptat se přímu u Smartora. Snad to zvládnu. Když se to vyřeší dám vědět.
Mimochodem. Stejně tak se mi přestaly zobrazovat obrázky kódů v ochraně proti robotické registraci. _________________ on-line simulátory |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kozlík Profesionál

|
Zaslal: 08 prosinec 2006 12:24 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Zkontroluj si prosim konkretne soubor album_pic.php protoze na zacatku jeho vystupu (coz by mel byt obrazek) je text <php> diky cemuz to jako obrazek NEMUZE fungovat. V pripade krize se mi ozvi na icq 105199517. _________________ phpBB temlaty
Webkamery v ČR
Autorizovaný konzument GRAHAM'S SIX GRAPES |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marosh08 Nováček

|
Zaslal: 02 duben 2007 20:52 Předmět: |
|
|
| prosim vas mam problem prenasal som forum vsetko skoro prebehlo dobre az nato ze ma nejde prihlasit ked sa dam prihlasit tak ma hodi na index bez prihlasenia ale ostatnym userom to ide normalne neviete co moze stym byt |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
michalss Nováček

|
Zaslal: 05 květen 2007 15:34 Předmět: |
|
|
dik moc
Naposledy upravil michalss dne 05 květen 2007 16:06, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 05 květen 2007 15:46 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
s warez tady asi moc nepochodis. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
michalss Nováček

|
Zaslal: 05 květen 2007 15:51 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
--------------------------------------------------
Tak dekuju
-----------------------------------------------
Naposledy upravil michalss dne 05 květen 2007 16:02, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 05 květen 2007 15:55 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Bohužial to jedno nie je. Warez fóra tu nepodporujeme, takže si musíš pomôcť sám. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
michalss Nováček

|
Zaslal: 05 květen 2007 15:57 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Naposledy upravil michalss dne 05 květen 2007 16:02, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PvvS Profesionál

|
Zaslal: 05 květen 2007 15:59 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
http://www.bsa.org/czechrepublic/report/ skus napsat sem , online bezplatna podpora a na pozadani to prijdou i nainstalovat. _________________ Pryc s warezem a warezakama |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
michalss Nováček

|
Zaslal: 05 květen 2007 16:03 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
| PvvS napsal: | | http://www.bsa.org/czechrepublic/report/ skus napsat sem , online bezplatna podpora a na pozadani to prijdou i nainstalovat. |
Ok .tAk dik za radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
roman1975 Účastník

|
Zaslal: 13 září 2007 00:29 Předmět: |
|
|
| me to nejde vipise toto :message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
WhiteWolfSix Profesionál

|
Zaslal: 13 září 2007 06:27 Předmět: Re: [Návod] Jak přenést fórum na nový hosting |
|
|
Hľadaj! Túto chybu tu nájdeš mnohokrát. _________________
WhiteWolfSix (WW6) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
roman1975 Účastník

|
Zaslal: 13 září 2007 08:25 Předmět: |
|
|
pls povedz ja sa do toho nevyznam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gorkan Přispěvatel

|
Zaslal: 23 září 2007 20:19 Předmět: |
|
|
Potřeboval bych pomoct...udělal jsem vše jak tu je, a když jdu na tu novou adresu kde to mám, tak mi to neukazuje háčky a čárky ale nějaké znaky (vím, že to je asi kódováním v config.php, ale nevím jaké tam bylo předtím...můžete mi pls poradit?)
např. Dotazy-Návrhy-Nározy - má to být Dotazy-Návrhy-Názory |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gorkan Přispěvatel

|
Zaslal: 27 únor 2008 13:40 Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zepptat... když chcu importovat DB na nový hosting, tak mi to hlásí totu chybu:
| kód: | SQL-dotaz:
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.1.1-Debian-6
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Počítač: mysql.ic.cz
-- Vygenerováno: Středa 27. února 2008, 13:26
-- Verze MySQL: 4.10.0
-- Verze PHP: 4.4.4-8+etch4
--
-- Databáze: `ic_bambusi`
--
CREATE DATABASE `ic_bambusi` DEFAULT CHARACTER SET latin2 COLLATE latin2_czech_cs;
MySQL hlásí: Dokumentace
#1044 - Access denied for user 'lordufo'@'localhost' to database 'ic_bambusi' |
Vím, že nemám povolený příkaz vytvoření nové DB... 3lo by to nějak importovat do vytvořené DB? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Temsor Účastník

|
Zaslal: 27 únor 2008 15:42 Předmět: |
|
|
| V phpMyAdminu si vybereš DB a zároveň smažeš řádek "CREATE DATABASE...." |
|
| Návrat nahoru |